Montako minuuttia tai tuntia harrastit tänään liikuntaa?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
kahvikirahvi
Pari minuuttia uhrasin kyykkyaskelluksiin kotona, ja lenkillä meni reilu puoli tuntia. Siinäkin meni niin kauan vaan koska tuuli niin perkeleesti ettei meinannu eteen päin päästä, sekä vesisade pisti ketuttamaan..
 
7. Töissä koko päivä nostelua kantamista vääntämistä hakkaamista ylös alas ousua ja laskua.. Pari keraa viikossa tähän päälle viel tunnin jumppa ja kerran viikossa rauhalline uimahalli lilluminen. Plua puunkannot ja ulkoilut vapaa päivinä.
 
"Sirkkeli"
Ööö... meillä oli kauhea sadepäivä, sanon puolustukseksi. Koiran tahtiin ulkona kolme kertaa, ja varmaan noin 45 min-1 tunti yhteensä hidasta kävelyä. Pysähdyksineen.
 
"jaahas"
Montakohan minuuttia siitä olis tullut kun kävelin autolle, autosta työkkäriin joka oli ihan auton vieressä, rappuset ylös, hissillä alas ja muutama metri autolle, autosta muutama metri kotiin ja that's it. Oikein tuli hyötyliikuntaa!
 
plokiju
Eipä tullu tehtyä paljoa mitään. Kävelyä parkkisten läpi ja koulussa nyt vähän käytävissä kävelyä, jopa 4 kerrosta kävelin portaita ales :D Niin, ja kannoin/raahasin kirjoituspöytää 30m.

Pitäisi alkaa tuota lenkkeilyä harrastaa, mutta kun se vain on niiiin tylsää -.- Niinkuin urheilu ja liikunta noin yleensäkin.
 

Yhteistyössä