MPR

rabella
Meidän pojalle tuli viikon päästä yli 40 asteen kuume, jota kesti 7 vrk:tta. Neuvolasta tekivät haitta ilmoituksen sinne jonnekin viralliselle taholle, kun oli niin paljon kuumetta. Ei ollut mitenkään ärtynyt tai muutakaan, mutta tosiaan pitkään ksti kuumeilu. Otettiin verikokeita pariinin eri kertaan, mutta mitään ei niissä näkynyt, joten rokotuksen piikkiin meni.
Enkä sitten ole yhtään varma liittykö se jotenkin siihen rokotteeseen, mutta noin kuukauden päästä nousi päiväksi sellainen koko vartalon peittävä punaista pikku näppylää, jota ei kutittanut, eikä siihen liittynyt kuumeilua, mutta sellainen vaan tuli ja meni noin kuukauden päästä siitä rokotuksesta.
Ei mitään pelottelua, mutta ainakin meillä tuli tosi rajuna oireet ja on tullut kaikista rokotteista mitä on saanut, ehkä on vaan jotenkin yliherkkä rokotteille. Lohduttavat aina vaan, että ainakin rokote tehoaa!!!!!
 
MM70
Reilun vkn päästä rokotteesta (n.10vrk) nousi kuume. Korkeimmillaan kävi neljässäkympissä. Kuumetta kesti kolmisen päivää ja sitten nousi iholle syherömäinen ihottuma, jota oli pari päivää.
 

Yhteistyössä