Muistakaas erilaiset äidit nyt :) kotisynnytys(kö)

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Musta on vaan ihan käsittämätöntä että ihmiset pelaa oman vauvansa hengellä noin. Kyllähän sitä voi sairaalassakin synnyttää ilman kivunlievitystä ja veteen. Joo, suurin osa synnytyksistä menee hyvin ja normaalisti, mutta sitä ei koskaan tiedä etukäteen. Kiitollisena kannan omaa hätäsektioarpeani jota ilman ei välttämättä olisi meitä kumpaakaan!
 
Siis tuo vaippahomma, kannattaisko kuites hankkia vaikka muutama kestovaippa yöksi. Huh huh, jännä nähä sitten miten näillä menee, kun nehän näyttää vähän sitä arkeakin syntymän jälkeen. Taitaa olla vauvalla vaipat jne.
 
????
Oma erikoisuudentavoittelu ajaa vaarantamaan syntymättömän lapsen hengen ja terveyden. Ei niitä imukuppisynnytyksiä ja sektioita ihan huviksen tehdä. Onnea vaan jatkossakin.
 
Mä muistelisin katsoneeni jonkun dokkarin joskus, jossa usalainen äiti kuivas ja jauhoi istukan, sen sisältämien hormonien pitäisi kait tasapainottaa äidin hormonitasapainoa ja ehkäistä synnytyksen jälkeistä masennusta. Eläimet syövät istukat, jotta synnytyksestä ei jäisi merkkejä ja varmaan osittain, koska se on ravitseva.

Silti, en ihmisenä sitä söisi. Hyi.

Muutenkin tuo porukka tuntuu olevan mielenterveyshoitojen tarpeessa, toivottavasti ei lapsiparkaan tartu.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";27646628]Kuulostaa kaikinpuolin aika.. vaikealta.. meidän elämä vaippoineen yms. kuulostaa jotenkin ihanan helpolta ja turvalliselta! :)[/QUOTE]

Toinen kuulostaa piti olla tunnostaa!
 
Ei elämä. Missä järki? Se että nykyaika (varsinkin lääketiede) on kehittynyt, ei tarkoita sitä että meidän pitäisi palata takaisin viidakonaikoihin, jotta oltaisiin "aitoja"luomuja. Rokotteet on keksitty syystä ja olisi aivan mahtavaa, jos he tutkisivat vaikka polion historiaa pikkasen enemmän ja sen jälkeen sanoisivat "vauvojen pitää antaa olla".

Ja hei, kuinka monelle taloudelle tulee raanasta lähdevettä, eikä mitään teollista shaibaa? Itse ainakin kasvanut oman kaivon vedestä, että ei se nyt mitenkään niin erikoinen asia ole.

Plus, vaipattomuus?! Harsot haloooo? Villahousut? Mitä hemmettiä?! Vauva ei kerro kun sitä pissattaa ja sen on meidän tehtävä vastata vauvan itkuun ja vaihtaa se märkä vaippa, että sillä on mukava olo! :D
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä