Muistutattehan lapsianne ettei katua ylitetä mistä kohtaa tahansa ja syöksytä auton eteen

Jos vauhtia olisi ollut pikkasenkin enemmän, niin kaksi alakoululaista olisi jäänyt auton alle.Molemmat lapset ylittivät kadun pyöräilemällä...yht´äkkiä vaan auton eteen: / Seuraavalla kerralla jollakin toisella saattaa olla enemmän vauhtia autossa ja voi tulla ikävää jälkeä:'( Suojatielle eivät ilmeisesti jaksaneet pyöräillä....: /
 
Viimeksi muokattu:
Khimaira
Tässä yksi päivä lapsi olisi jäänyt bussin alle ellei bussikuski olisi ollut erittäin valppaana. Pysäkillä oli tien vastakkaisilla puolilla bussit. Toisen bussin takaa lapsi sykähti autotielle, suoraan sen toisen bussin eteen- onneksi mitään ei käynyt vaan bussi ehti jarruttaa.

Täällä helsingissä myös ihmettelen varsinkin pyöräilijöiden oikeutta syöksähtää vaikka mistä pusikon takaa auton eteen. Vaikka siinä olisi suojatie, niin olisi aika toivottavaa ettei pyörä ihan katsomatta ajaisi tielle- pieni vaihdin hidastaminen ai varmaan kenenkään aikataulua sotke. Välillä tuntuu että auton kanssa saa pysähtyä suojatien eteen odottamaan että onkohan sieltä joku tulossa alle vai ei.
 
eilen mies oli myös todistamassa hyvin läheltä tilannetta missä pieni pyöräilijä oli jäädä pakettiauton alle :( Tässä tapauksessa lapsen äiti oli mennyt edeltä tien yli ja jättänyt itkevän n. 5v toiselle puolelle ja sitten lapsi kiirehti pyörällä äidin perään ja meinasi jäädä pakettiauton alle. Onnksi auto sai jarrutettua!
 
turussa myös
Varsinkin kesäisin Turun keskusta on aivan kamala paikka ajaa. Alakoululaisista aikuisiin ihmisiin mennään sekä jalkaisin että pyörillä ties mistä kadun yli. Ja siellä nyt on niitä valoristeyksiä aika tihiään. Kiva sitten mennä omien pienten lasten kanssa ja yrittää opettaa, että nyt kiltisti seisotaan tässä ja odotetaan valon vaihtumista. Ja tarhaikäiset ihmettelee vieressä, että kuin me vaan odotetaan vaikka muut juoksee kadun yli.
 

Yhteistyössä