Muita kolmosten odottajia...?

Lämpimät onnittelut kolmosraskaudesta :flower: :flower: :flower: !

Välillä sitä tuntee olevansa melkoinen kummajainen tämän lapsilaumansa kanssa, mutta niin vain meitä kolmosäitejä tännekin tupsahtelee - jos en ole aivan väärässä, kolmosia syntyy vuosittain n. kymmenet. Eli johan se tarkoittaa sitä, että kymmenessä vuodessa tämän onnen saa kokea sata perhettä jne.

Mistä päin Suomea olet?

Voimia ja enkeleitä loppuraskauteesi :heart:

t. Nuutu sekä trio 2v8kk ja isommat muksut 7v ja 9v
 
Täällä ollaan :wave:

Nettiväsy vaan on tässä painanut päälle, plus toi lakko homma... Mutta aivan mahtavaa (lievä ilmaisu) osapuolet pääsivät nyt sitten sopuun :flower: :D
Tosi iso huoli nyt sitten takana! Nyt onkin sitten rennompi olo sen suhteen.

Nuutu: kiitos sinulle kannustuksista :hug:
Ja kaikille muillekkin :hug:

Mies soitti tosiaan kaupunginjohtajalle tästä meidän tilanteesta uudestaan, ja ääni muuttu kellossa (en tiiä oliko nähny ohjelman vai mitä) mut siis jotain apua luvassa kaupungilta, mutta odotellaan vastausta. Muutenkaan en ole nyt jaksanut tuota hoitoapu-hommaa miettiä, kun halutaan saada nämä lapset ensin turvallisesti maailmaan ja sit kun kotiutuvat niin sitten katotaan mikä on tarve... Eli se asia vielä auki.

Nyt on päivät alkaneet käydä pitkiksi. Ei enää jaksais odotella. No, onneksi on tuo esikoinen joka pitää huolen että on jotain tekemistä :LOL: Tai tekemistähän piisais vaikka kuinka mutta liikkuminen "hieman" hankalaa jo :kieh:

Ylihuomenna ultra, odotan sitä taas kun kuuta nousevaa!

Tänään rv 31+3 :heart: :heart: :heart: Palaan :wave:
 
ambie Onnittelut sinullekin ja kovasti voimia odotusaikaan!

pikku myyn äiti Hienoa, että jotain apua on tulossa kaupungilta! Ja ymmärrän kyllä hyvin ettei ison mahan kanssa ole kovin helppoa istuskella koneen ääressä, tuntui jo hankalalta vaikka yksi vauva oli masussa. Kovasti vaan jaksamista vielä, tosi hienot viikot sulla kyllä on jo! Käyhän kertomassa kuulumisia, niitä on aina mukava käydä lukemassa =)
 
Onnea kovasti molemmille tuleville tripla-mammoille!
Vaunuliikkeiden sivuja kun kattelin niin löysin tällaiset aika kätevän näköiset tripla-rattaat/vaunut: http://www.strollermama.com/rockstar-baby-stroller.htm
Lisätietoja sivulla: http://www.onetreehill.nl

Vielä kerran paljon paljon onnea tulevaan koitokseen!!

:heart: :Ninni ja Kirppu 23+2
 
Onnea ja jaksamista pikku myyn äidille ja ambielle :heart: Sain vasta kuulla omasta raskaudesta jota yritetiin 1v8kk ja kyllä mieli herkisty. Kahlasin koko pinon läpi ja jään seuraamaan. Katsoin myös ohjelman. Muhkea on masusi. Toivotaan, jotta kaikki menee hyvin ja kolme pientä nyyttiä jakselisi mukavasti masuajan jälkeenkin. Oman masun kätöissä olevaa lukumäärää ei viel tiedossa, mutta viisi kotona valmiina. Onnellisia aikoja ja paljon voimia kaikille monikoille :heart:
 
Jatkuvasti tulee käytyä täällä odotuspuolella kuulumisia lukemassa kuin tottumuksesta ja vähän haikeella mielellä, oma vauva tuli tänään tasan 4 viikkoa vanhaksi! Tosi paljon tsemppiä loppuodotukseen Pikku myyn äidille:) onnea myös toiselle kolmosten odottajalle, Amebielle :)
 
Kyllä se taitaa olla niin, että pikku myyn äiti on jo sairaalassa... Jos vauvat eivät vielä ole syntyneet niin rutistus ja :hug: ja voimia loppukoitokseen. Ja jos ovat syntyneet niin täydestä :heart: toivon, että vauvoilla ja äipällä kaikki hyvin ja terveitä lapsia olisi syntynyt!! Ajatuksissa olette, koko perhe :heart: :heart: :heart:
 
jännitystä ilmassa... kuulumisia odotellaan, paljon haleja pikku myyn äidille!

paljon onnea myös ambie :heart: :heart: :heart: kolmosvauvoista! kaikkea hyvää sinun odotukseesi myös,kerrohan kuulumisiasi aina kun kerkeät. ainutlaatuisia odotuksia on tosi mukavaa seurata!

t. masukin äippä rv 17+5
 

Yhteistyössä