Muita mammabloggaajia Tampereella?

Äideistä parhain

Täällä kirjoittelee mammablogia nuori äiti Tampereelta, jonka pikkuinen suomalais-meksikolainen vesseli Leon on syntynyt 9/13. Blogista löytyy höpinää ja hössötystä vauva-arjesta, mutta kaikkea muutakin äidin elämään liittyvää hömpötystä vaatteista, kauneudenhoidosta ja omasta-ajasta. Saa liittyä seuraan :)

Olisi kiinnostava kuitenkin lukea muidenkin mammojen blogeja samalta aluelta, joten linkkailkaapa omia ja muiden! Ajatuksena olisi myös mahdollisesti joskus järjestää tapaaminen, mikäli kiva bloggaajaporukka löytyisi :)

Johanna
 
Oijoi, meillä on samanikäiset pojat! :heart: Minun pikkuinen Patrick on syntynyt myös viime syyskuussa :) Ja kirjoittelen niin ikään blogia täältä Tampereelta käsin. Jo parin vuoden ajan se on ollut lifestyle-sisältöinen eli ihan mitä sattuu, mutta kuten tuoreimmassa postauksessa viittaankin jo, uudistus on sisältöön tulossa. Ja nimenomaan lisää niitä vauvajuttuja.

Pitkään pähkäilin pidänkö blogin entisellään, mutta en oikeasti halua, kun poika on niin valtavan suuri ja tärkeä osa elämääni. Eli jatkossa kategorisoisin blogini ehkä perheblogiksi, jossa toki muu lifestyle kulkee mukana siinä sivussa :)

Zeninan

Minustakin olis kiva löytää lisää bloggaavia mammoja lähialueilta!

-Niina
 

Yhteistyössä