Tällä oon monasti kuorruttanu, hyviä tulee, mutta kun se ei maistu pomadalle vaan mansikalleAlkuperäinen kirjoittaja kirsicca:ja kaupoista löytyy myös mansikkatomusokeria, mikä ajaa saman asian. eli mansikkatomusokeria ja hiukan vettä, silleen että tulee sopivan notkea "mössö".
No osta hölmö tavallista tomusokeria ni maistuu pomadalle! ja jos oot monesti tuota tehny ni miks kyselet et pystyykö tekemään vai kovettuuko liian kovaksi??Alkuperäinen kirjoittaja Ceres:Tällä oon monasti kuorruttanu, hyviä tulee, mutta kun se ei maistu pomadalle vaan mansikalleAlkuperäinen kirjoittaja kirsicca:ja kaupoista löytyy myös mansikkatomusokeria, mikä ajaa saman asian. eli mansikkatomusokeria ja hiukan vettä, silleen että tulee sopivan notkea "mössö".
luulisin että se on ihan tomusokeri/vesi-seosta, jossa on vain se karamelliväri kokeile vaikka yhteen munkkiin ensinAlkuperäinen kirjoittaja Ceres:Ainesosat: Sokeri, tärkkelyssiirappi, vesi ja elintarvikevärit (E124, E122).
Tällasen löysin ateriamestareiden sivuilta. Ilmeisesti ratkaiseva ainesosa on tuo tärkkelyssiirappi?
Katsos kun toi mansikkakuorrute on ihan eri asia kuin se pomada, jonka kuuluu olla sellasta cremeä, eli se säilyy pehmeänä.Alkuperäinen kirjoittaja huoh taas:No osta hölmö tavallista tomusokeria ni maistuu pomadalle! ja jos oot monesti tuota tehny ni miks kyselet et pystyykö tekemään vai kovettuuko liian kovaksi??Alkuperäinen kirjoittaja Ceres:Tällä oon monasti kuorruttanu, hyviä tulee, mutta kun se ei maistu pomadalle vaan mansikalleAlkuperäinen kirjoittaja kirsicca:ja kaupoista löytyy myös mansikkatomusokeria, mikä ajaa saman asian. eli mansikkatomusokeria ja hiukan vettä, silleen että tulee sopivan notkea "mössö".
Eli ei ole sama asia kuin sokerivesikuorrute..täytyypä kokeilla tota sitruunamehua. Kiitti linkistä!Alkuperäinen kirjoittaja pomada:http://kaksplus.fi/keskustelu/t936471
Pomadan päällinen ei ole cremeä nähnykkään =DAlkuperäinen kirjoittaja Ceres:Katsos kun toi mansikkakuorrute on ihan eri asia kuin se pomada, jonka kuuluu olla sellasta cremeä, eli se säilyy pehmeänä.Alkuperäinen kirjoittaja huoh taas:No osta hölmö tavallista tomusokeria ni maistuu pomadalle! ja jos oot monesti tuota tehny ni miks kyselet et pystyykö tekemään vai kovettuuko liian kovaksi??Alkuperäinen kirjoittaja Ceres:Tällä oon monasti kuorruttanu, hyviä tulee, mutta kun se ei maistu pomadalle vaan mansikalleAlkuperäinen kirjoittaja kirsicca:ja kaupoista löytyy myös mansikkatomusokeria, mikä ajaa saman asian. eli mansikkatomusokeria ja hiukan vettä, silleen että tulee sopivan notkea "mössö".
Kyllä palsta tietääAlkuperäinen kirjoittaja Ceres:Eli ei ole sama asia kuin sokerivesikuorrute..täytyypä kokeilla tota sitruunamehua. Kiitti linkistä!Alkuperäinen kirjoittaja pomada:http://kaksplus.fi/keskustelu/t936471
Ahaa, eli voipi olla ettei kotioloissa saa sitä leipoiden veroista pomadaa..täytyy testata, eihän toi paljon maksaAlkuperäinen kirjoittaja meiju:Tuo sitruunamehu antaa vain makua, ei vaikuta koostumukseen!
valkuaista ja tomusokeria.. kokeiles huvikses.. ihan leipomotavaraa tulee!! ja siihenkin kannattaa laittaa tilkka sitruunamehua.. antaa kivan maunAlkuperäinen kirjoittaja Ceres:Ahaa, eli voipi olla ettei kotioloissa saa sitä leipoiden veroista pomadaa..täytyy testata, eihän toi paljon maksaAlkuperäinen kirjoittaja meiju:Tuo sitruunamehu antaa vain makua, ei vaikuta koostumukseen!