Munkkiasiaa! Miten se punainen kuorrutus niihin tehdään?

Alkuperäinen kirjoittaja kirsicca:
ja kaupoista löytyy myös mansikkatomusokeria, mikä ajaa saman asian. eli mansikkatomusokeria ja hiukan vettä, silleen että tulee sopivan notkea "mössö".
Tällä oon monasti kuorruttanu, hyviä tulee, mutta kun se ei maistu pomadalle vaan mansikalle :D
 
huoh taas
Alkuperäinen kirjoittaja Ceres:
Alkuperäinen kirjoittaja kirsicca:
ja kaupoista löytyy myös mansikkatomusokeria, mikä ajaa saman asian. eli mansikkatomusokeria ja hiukan vettä, silleen että tulee sopivan notkea "mössö".
Tällä oon monasti kuorruttanu, hyviä tulee, mutta kun se ei maistu pomadalle vaan mansikalle :D
No osta hölmö tavallista tomusokeria ni maistuu pomadalle! ja jos oot monesti tuota tehny ni miks kyselet et pystyykö tekemään vai kovettuuko liian kovaksi??
 
Alkuperäinen kirjoittaja Ceres:
Ainesosat: Sokeri, tärkkelyssiirappi, vesi ja elintarvikevärit (E124, E122).

Tällasen löysin ateriamestareiden sivuilta. Ilmeisesti ratkaiseva ainesosa on tuo tärkkelyssiirappi?
luulisin että se on ihan tomusokeri/vesi-seosta, jossa on vain se karamelliväri :) kokeile vaikka yhteen munkkiin ensin :)
 
"Pomadajauhe punainen

Erittäin hienoksi jauhettu sokerin, väriaineen ja kuivatun tärkkelyssiirapin seos, josta vettä lisäämällä saadaan käyttövalmis sokerikuorrute tai -täyte."

"Pomadajauhe valkoinen

Erittäin hienoksi jauhettu kidesokerin ja kuivatun tärkkelyssiirapin seos, josta vettä lisäämällä saadaan käyttövalmis sokerikuorrute tai -täyte."
 
Alkuperäinen kirjoittaja huoh taas:
Alkuperäinen kirjoittaja Ceres:
Alkuperäinen kirjoittaja kirsicca:
ja kaupoista löytyy myös mansikkatomusokeria, mikä ajaa saman asian. eli mansikkatomusokeria ja hiukan vettä, silleen että tulee sopivan notkea "mössö".
Tällä oon monasti kuorruttanu, hyviä tulee, mutta kun se ei maistu pomadalle vaan mansikalle :D
No osta hölmö tavallista tomusokeria ni maistuu pomadalle! ja jos oot monesti tuota tehny ni miks kyselet et pystyykö tekemään vai kovettuuko liian kovaksi??
Katsos kun toi mansikkakuorrute on ihan eri asia kuin se pomada, jonka kuuluu olla sellasta cremeä, eli se säilyy pehmeänä.
 
hahah
Alkuperäinen kirjoittaja Ceres:
Alkuperäinen kirjoittaja huoh taas:
Alkuperäinen kirjoittaja Ceres:
Alkuperäinen kirjoittaja kirsicca:
ja kaupoista löytyy myös mansikkatomusokeria, mikä ajaa saman asian. eli mansikkatomusokeria ja hiukan vettä, silleen että tulee sopivan notkea "mössö".
Tällä oon monasti kuorruttanu, hyviä tulee, mutta kun se ei maistu pomadalle vaan mansikalle :D
No osta hölmö tavallista tomusokeria ni maistuu pomadalle! ja jos oot monesti tuota tehny ni miks kyselet et pystyykö tekemään vai kovettuuko liian kovaksi??
Katsos kun toi mansikkakuorrute on ihan eri asia kuin se pomada, jonka kuuluu olla sellasta cremeä, eli se säilyy pehmeänä.
Pomadan päällinen ei ole cremeä nähnykkään =D
 
mie
Alkuperäinen kirjoittaja Ceres:
Alkuperäinen kirjoittaja meiju:
Tuo sitruunamehu antaa vain makua, ei vaikuta koostumukseen!
Ahaa, eli voipi olla ettei kotioloissa saa sitä leipoiden veroista pomadaa..täytyy testata, eihän toi paljon maksa :)
valkuaista ja tomusokeria.. kokeiles huvikses.. ihan leipomotavaraa tulee!! ja siihenkin kannattaa laittaa tilkka sitruunamehua.. antaa kivan maun
 
Alan opettaja...
Sitruunamehu ei korvaa tärkellyssiirappia aka. glukoosisiirappia. Tuota tavaraa voi nykyään ostaa kotiinkin erikoisliikkeistä (www.ullanunelma.fi esimerkiksi), mutta jos ei halua sitä ostaa, niin voi korvata vaalealla siirapilla. Aivan täysin vastaava tuote ei vaaleasiirappi ole, mutta kotikokille sopii hintansa ja saatavuutensa takia.
 

Yhteistyössä