Mutta missä lie ne minun halut..

  • Viestiketjun aloittaja Missä lie, hukassako?
  • Ensimmäinen viesti
Missä lie, hukassako?
Alkaa jo ärsyttämään, parisuhteessa kaikki ok mutta vain yksi vika..haluni on karanneet ja kauas. Miehessä ei ole mitään vikaa, kunnon pelit ja vehkeet löytyy ja olisi heti valmis jos minäkin olisin..
seksiä on ehkä kerran kuukaudessa..mies raukka.
Jostain sattumoisin luin että haluttomuuteen vaikuttaa joku puutuva vitamiini vaan mikähän se oli ja olikohan ihan humpuukia.
Ehkäisyä en käytä koska mikään hormoonivalmiste ei käy minulle..
Toki kaksi lasta ja työ vaatii veronsa..
 
"minävain"
hörmöönit, väsymys, monet pienet syyt yhdessä.
Haluaminen on psyykkistä jos on kunnossa (siis ettei hromonaalista vikaa).
Ehdotan että ottaap ihan iisisti ja pyrkii rentoutumaan. Tuo on hyvä alku että viljelee niitä toisen hyviä puolia. Alkuun voi olla ihan vaan lähekkäin toisen kanssa. Ehkä on oltukin jo jonkun kerran...
Sitten voi myös itsekseen herätellä haluja. Mielikuvat, jos käyttää niin lehdet, tv, videot jne. Fantasioita naiset! Entä onni itsen kanssa? Kun aloittaa kiinnostumisen seksistä, joka on niiiin laaja alue omasta psyyk ja fyys hyvinvoinnista vaikka ja minne, ja pitää sitä tietoisesti yllä, pitäisi halun kasvaa. Älä odota enaa! Muistele yhteisiä alun aikoja tai mistä haaveilisit tulevaisuudessa? Kannattaa myös ihan rauhassa itsekseen esim saunassa tai lenkillä mietiskellä painaako mieltä pohjalla joku asia jonka vuoksi seksuaalinen läheisyys tai sen haluaminen hiertää? Ovatko odotukset itseä tai toista kohtaan liian kovat? Nautinko tai miksi en? Mitä toivoisin, mitä pelkään? Seksuaalisuus on jotain ainutlaatuista jota useimmat haluavat jakaa vain kumppaninsa kanssa, siksi siihen kannattaa panostaa ja käyttää aikaa pohtimiseen. TÄytyy myös muistaa etät on ihan normaalia että välillä on hiljaisempia jaksoja, toisesta voi silti eri tavoin pitää huolta, itsestä myös!
 

Yhteistyössä