Muumimaailma ja väskin seikkailusaari!!!

  • Viestiketjun aloittaja "dino"
  • Ensimmäinen viesti
"dino"
Riittääkö pelkkään muumimaailman kiertoon yks päivä? Jos ei siis jäädä uimaan rannalle jne. vaan ihan kierretään muuten se paikka.

Kannattaako tuonne väskin seikkailusaarelle mennä? Mitä siellä on?

Kiitos =)
 
"hih"
Väski on hyvä ekaluokkalaisista jonnekin nelosluokkalaisiin, sillä on toiminnallinen paikka. Muumimaailma on enemmän pienemmille, siellä on katseltavaa, jonka kyllä ehtii katsoa päivässä. Me varasimme viime kesänä päivän molempiin paikkoihiin.
 
"vieras"
Meillä tyttö oli v kun ekan kerran käytiin Väskissä ja tykkäs kovasti. Oli vaijeriliukuja, jousiammuntaa, ratsasti ponilla kierroksen... nyt taas mennään ja otetaan liput erikseen väskiin ja muumimaailmassa erikseen 2 päivää, hömöläisen systeemi niiden kimppalippu kun ei ole voimassa kuin kaksi päivää vaikka pitäisi olla kolme. Ei lapset jaksa Väskiä että Muumimaailmaa samana päivänä ja yksi päivä on hintsusti Muumimaailmassa.
 
huh hellettä
Me käytiin sekä muumimaailma että väski samana päivänä,ihan vaan siitä syystä,että sattu hellepäivä(+35ast.)ja ei tuullu muumimaailmassa yhtään,joten aikas nopeeta kierrettiin muumimaailma,kun ei jaksanut sitä kuumuutta ja siellä muumitalossa oli tukalaa...laivakyyti väskiin oli ihana ja kerettiin kiertää väskikin hyvin...
 
Läheltä nähnyt
Riippuu kovasti tosiaan lasten iästä. Väski on isoille lapsille ihan mahtava paikka, jossa vanhemmatkin voivat itse osallistua kaikkiin pisteisiin ja viettää samalla omaa lomaa. Väskissä yksi mahtava osa on nuo kotieläimet jotka saavat useimmiten liikkua vapaina saarella. Ovat tosi kilttejä ja paijattavia. Muumimaailmassa taas juuri perheen pienimille enemmän tekemistä. Eli jos lapset osuvat juuri tuohon väliin, että kumpikin menisi, niin suosittelisin kahta päivää.
 

Yhteistyössä