Muumimaailma vai Ti-ti nallen talo

Olimme 2v tytön kanssa titi- nallen talossa ja tykkäsi erityisesti kun sai laulaa nallejen kanssa sekä maalaamisesta vesiväreillä seisaaltaan eli kuten " maalari". Hirveästi siellä ei ollut tekemistä, että meille ainakin se 2 tuntia minkä viivyimme oli hyvä, mutta koko päivää siellä ei välttämättä viihdy. Sisälle oli 8e aikuiset ja alle 2v ilmanen ja muumimaailmaan lienee aikuisilta 18e mikä on minusta aika paljon. Toki meidän päätekemisemme oli Ikaalisten kylpylä, että siinä ohessa Titin talo on vallan mainio. Pelkästään se aktiviteettina saattaa tuottaa pettymyksen. Titnallen talo edelleen kuukausi sitten käytynä, on tytölle tärkeä puheenaihe.
 
Mammamyy
Me ollaan käyty molemmissa ja molemmista on tykätty.Ti-Ti nallen talossa on kaikenlaista kivaa ja ulkona kesällä on lemmikkieläimiä...soittimia,karaokea, satuja, piirtämistä, kaiku-ukko,kiipeilyseinä...
Sopii isommallekin Ti-Ti nalle fanille, lapset voi leikkiä keittiössä... =) .Muumimaailma riippuu ajoituksesta ja sielläkin on kivaa,mutta kallista.Kannattaa ottaa omat eväät tai iso lompakko mukaan... =) !
Molemmissa on omat hyvät puolensa ja heinäkuussa on väkeä...joka paikassa. Hauskaa lomareissua teille !
 
Riippuu paljolti, että kummasta lapsi tykkää...esim. meidän pikku neiti ihan mieletön titi-nalle "fani"...Ja vaikka oli viime kesänä vasta 2v., niin vieläkin innoissaan juttelee reissusta! Ja tänä kesänä mennään uudestaan...Oli kyllä tosi ihana paikka!! Muumimaailmassa ehkä erilaisia kokemuksia tarjolla...ja paljon liikuntaa,heh...pitkät on välimatkat...Mutt siis molemmat on hyviä paikkoja...omalla tavallaan...
 
Me käytiin viime kesänä TiTi-nallen talossa, neitillä tuolloin ikää oli 2,5v. Meillä neiti suuri TiTi-fani, saimme vierähtään talossa about 4 tuntia. Siellä oli joka tasatunti ohjelmaa. Käytiin välillä pihalla syömässä. Meillä tykättiin kaikki. Ainut miinuspuoli oli että oli tosi kuuma päivä kun olimme silloin ja talossa ei ilmastointia eikä myyty jäätelöä. Suosittelen kohdetta.

Muumimaailma meillä kohteena tänä kesänä =)
 
titifani
Titi nalle talossa on tullut käytyä 25 kertaa. Tosi hauska paikka jossa lapsi voi leikkiä, nikkaroida, maalata, huhuilla kaiku-ukolle, soittaa, laulaa, kiipeillä, tutustua liikennemerkkeihin yms. Kesällä siellä järjestetään myös konsertteja ja risteilyllä ja on pihassa eläimiä ja toimintatuokioita. =) Sopii tosiaan yli kymmenenkin vuotiaalle titi fanille.
Muumimaailmassa oon käyny kerran noin 5 vuotta sitten. Pitkät kävelymatkat, kalliit hinnat mutta paljon nähtävää.
Titi talossa on myös puoti josta voi ostaa esim. nallet, videot t-paidat ym titi nalle tuotteita. Eli suosittelen titi taloa.
 
Mielestäni muumimaailma on ahdas ja henkilökunnan asenne vähän sitä sun tätä. Tititalo on pienempi kohde, mutta vastaa mielestäni paremmin hinta-laatusuhteeltaan. Muumimaailmaan kun on esim. 4 euron parkkimaksu (joka on mielestäni tosi kallis, edes roskista ei parkkipaikalta löydy, vesihanasta puhumattakaan (olisi kiva saada vaikka raikasta vettä vesipulloon).
 
Vaikea sanoa kumpi on kivempi. Ihan pienille suosittelisin Ti-ti-nallen taloa ehdottomasti, mutta 4v. saa jo Muumeistakin irti melko paljon.

Molemmissa on käyty 2-vuotiaan kanssa, Ti-ti-nallen talossakin ihan varta vasten. Siellä oli mukavaa paikan rauhallisuus. Ei ole mikään huvipuisto vaan enemmän sellainen kerhotalo, missä saa omassa rauhassa puuhailla. Kaikkeen saa koskea -toisin kuin Muumimaailmassa. Molemmissa näkee omat suosikkinsa livenä, mikä lienee ainakin puolet päivän huvista.
 
Itsellä pian 4-vuotias poika, ja uskon että hän saa enemmän irti Muumimaailmasta. Titinalle jutut on meillä "vauvojen juttuja", mutta kaikki riippuu kai lapsesta. Käy tutustumassa nettisivuihin.

Itse ollaan taas menossa kesällä Muumimaailmaan.

Parkkimaksuista sen verran, että ollaan itse löydetty usein autopaikka Muumimaailman läheltä ja sitä paitsi poika tykkää matkustaa Muumijunalla. Muumimaailman ulkopuolella on myös uimaranta, jossa voi käydä uimassa kauniilla säällä tai vaikka syödä eväitä. Tulee kiva breikki Muumimaailmassa kiertelyynkin.

Mukavaa kesää kaikille! =)
 
Kiitos vastauksista. Poika taitaa tykätä molemmista yhtä paljon ja suunnilleen sama matkakin olis molempiin paikkoihin. Meillä silloin 2kk vanha vauva niin mietin vaan että jos on kuumat ilmat niin onko sinne muumimaailmaan kiva sitte lähteä vauvan kanssa. No täytyy miettiä,elokuussa vasta olis reissun ajankohta.
 

Yhteistyössä