Muuttaisitteko kolmen lapsen kanssa tänne?

  • Viestiketjun aloittaja harkitsee
  • Ensimmäinen viesti
a . p
[QUOTE="vieras";22710266]No en kun kiettiössä on pesukone.[/QUOTE]

No miten ajattelet sen olevan hankala yhtälö? Itsekkin sitä mietin, mutta toisaaltaan samapa tuo missä ne pyykit pesee, kait?
 
a . p
[QUOTE="minttu";22710272]kiva ja halpa.miksei...?eihän joka lapsella tartte olla omaa huonetta![/QUOTE]

Talosta ei ollu pohjapiirrosta, mutta mennään sitä tänään katsomaan. Luulen että kaikki huoneet on ylhäällä ja yksi niistä on aulatila. Eli kaksi makuuhuonetta ovilla ja yksi siinä välissä.
 
Talosta ei ollu pohjapiirrosta, mutta mennään sitä tänään katsomaan. Luulen että kaikki huoneet on ylhäällä ja yksi niistä on aulatila. Eli kaksi makuuhuonetta ovilla ja yksi siinä välissä.
Meillä on sillä lailla että alhaalla on tupakeittiö, olohuone ja työhuone ja yläkerrassa makuuhuoneet sekä isohko aula. Malli on toiminut meillä hyvin. Vaikka vieraita ja tuttuja käy päivän mittaan paljon, on yläkerrassa ihmisillä omissa kammareissaan oma rauha, jos sitä sattuvat haluamaan tai tarvitsemaan.
 
En muuttais. Mulla myös kolme lasta ja ensinnäkin se pyykkien määrä mitä pienet lapset saavat aikaiseksi on sellainen että haluan niitä järjestellä tai olla järjestämättä kodinhoitohuoneessa tai edes niin että pesukone on kylpyhuoneessa ja siinä jokin pieni pyykkikaappi. Samoin jos mielestäni jos talon ostaa niin miksi ostaa talo missä vain kaksi makuuhuonetta ainakin siinä tapauksessa jos sinä ja miehesi haluatte myös oman makuuhuoneen jonka jälkeen kolmelle lapselle jäisi yksi huone.

Mutta taas, on ihmisiä ja ihmisiä. Siisti ja järjestelmällinen varmasti pärjää vaikka pesukone olisi olohuoneen nurkaassa eikä "ennen vanhaan" ollut lapsilla edes sitä yhtä yhteistä huonetta.
 
Tuskin.
A) Talo sijaitsee Salon Vaskiossa keskellä ei mitään
B) Kodinhoitohuonetta tuskin löytyy kun pesukone on keittiössä
C) Kolmen lapsen kanssa löytää vielä helposti senkin kokoisen asunnon että jokaiselle olisi se oma huone
 
"a.p"
noi on kyllä ihan ajattelemisen arvoisia asioita. Täytynee käydä se katsomassa ja silloin saa paremman käsityksen miten tila on käytetty. Toki minäkin haluaisin kaikille lapsille oman huoneen ja lisäksi vieras ja työhuone :) KHH ois loistokas ja kuraeteinen. Mutta mulla ei ole laittaa 200 000 taloon, niin täytynee tyytyä vähempään. Mutta tämä ei tarkoita sitä että kuljen laput silmillä. Taloa etsitty jo 3 vuotta ja vielä ei oo kolahtanut. Meillä on kiva koti, mutta haluamme enemmän omaa rauhaa ja pois lähiöstä.
 
[QUOTE="a.p";22710428]noi on kyllä ihan ajattelemisen arvoisia asioita. Täytynee käydä se katsomassa ja silloin saa paremman käsityksen miten tila on käytetty. Toki minäkin haluaisin kaikille lapsille oman huoneen ja lisäksi vieras ja työhuone :) KHH ois loistokas ja kuraeteinen. Mutta mulla ei ole laittaa 200 000 taloon, niin täytynee tyytyä vähempään. Mutta tämä ei tarkoita sitä että kuljen laput silmillä. Taloa etsitty jo 3 vuotta ja vielä ei oo kolahtanut. Meillä on kiva koti, mutta haluamme enemmän omaa rauhaa ja pois lähiöstä.[/QUOTE]

Jos teille kelpaa talo Vaskiosta tai vastaavasta korvesta niin väittäisin että reippaasti alle 200 000 eurolla saa myös kodarin ja viidennen huoneen.
 
"sari"
Meillä oli joskus pesukone keittiössä ja oli esikoisen vauva-aikaan itseasiassa loistava juttu.Samassa tilassa hoitui paljon asioita.Nykyisin joutuu menemään toiseen kerrokseen pesukonetta tyhjentämään jne.Keittiössä yleensä lapsiperheissä kuitenkin ollaan aika paljon.
Ruokailutila näytti tilavalle,joten sinne saisi ihan erillisen pöytäjutun lapsille läksyntekoon,askarteluun jne. meillä lapsilla omat huoneet,mutta keittiönpöytä on aina vallattu kuitenkin heidän puuhiinsa kun haluavat olla yhdessä...samalla voidaan jutella jne.
 
"jep"
Kaunis peruskoti on. Ostaisin, jos miehellä tai sinulla löytyisi kirvesmiehen taitoja. Tontti on suuri, esim. pihasauna-varastorakennus kattavalla varastotilalla/kesähuoneella, saa aikaan ihmeitä käyttötiloja ajatellen. Koko talon asuinneliöt saa ottaa asumiskäyttöön ja kaikki muu voisi olla ulkorakennuksen varastotiloissa.
Koskapa tuo hinta on todella edullinen, ostaisin siksi ja tontin suuri koko mahdollistaa jatkossa mahdollisille laajennuksille jne.

Vähän arvelluttaa 50-luvun talo remonteilla, hyvä, jos asianmukaisesti on remontoitu. Mutta liian usein kuulee remonteilla pilatuista rintamamiestaloista. Se siis riippuu..talon tutkiminen paikan päältä antaa huomattavasti enemmän lisätietoja.
 
a .p
Mietimme mahdollisuutta tuohon pihasaunaan ja silloin sisällä olevan sähkösaunan saisi muutettua kodinhoitohuoneeksi (mahdollisesti). Voin tulla sitten illalla kertomaan että mitä mieltä todella olimme talosta.
 
"vieras"
Meillä kolme lasta, enkä muuttaisi taloon, jossa ei ole kaikille omaa huonetta TAI mahdollisuutta helpohkosti rakentaa/jakaa lisää huoneita myöhemmässä vaiheessa. Tosin meillä paukkui se 200 000 euron raja, tinkaamisen jälkeenkin. Mutta tuollaisia taloja, johon olisi kevyesti saanut sisäseinän lisäämällä lisämakkarin näimme muutaman ja hinnoiltaan reilusti alle 200 000, ei metsässä, mutta toisaalta pienellä tontilla (+ - 1000 neliötä)
Tontti kivan kokoinen tuossa ja vaikuttaa helppohoitoiselta talolta.
 

Yhteistyössä