n.8kk päiväunet

Unimäärä muuttunut selkeesti, jaksaa valvoa yhä pidempiä jaksoja, tosin myös vireystila vaihtelee aika runsaasti. Aiemmin nukahti klo 19 yöunille kuin nakutettuna, nukkui 11 (yleensä 12h yöunta.) sama miten myöhään oli päiväunia vielä kiskonut. Nyt pienetkin torkut iltapäivällä siirtää yöunillemenoa myöhemmäksi. Monelta teillä herätään vikoilta pvunilta jos yöunille mennään 19-20 maissa.

Yöunien aloitus tuolloin on päivän onnistumisen kannalta ehdotonta, koska aamut alkaa anyway ajoissa ja sitten yöunet jää liian lyhyeksi ja olo on kitinää.

Kiitti jos joku jaksaa vastailla :)
 
Meillä tyty 8½kk; iltavalvominen on noin 3½-4 tuntia. Yleensä herää toisilta päiväunilta klo 17:30 mennessä ja yöunille mene kello 21. Nukkuu 11-12h yöunta. Päiväunien yhteismäärä vaihtelee 1½ tunnista 3 tuntiin. Hellejaksolla on toisinaan nukkunut kolmetkin unet, jolloin valvejaksot ovat yleensä 2½-3 tuntia - uuvuttaahan se tämä lämpö tuollaisen pienenkin.
 
kokelin yksiä pv unia mut sitten on sippi jo klo 18.. Mut kaksille unille meno on huutoa tai sitten vikat unet menee myöhäisiksi ja on kiukkunen.. ja yöunille meno venyy.
Eikai auta.. Ei tälleen klo 18 oo "järkee" pistää yöunilleen.. Pitänee ilmeisesti sit vaan myöhentää tota yöunille menoa..
 
Meillä poika 8kk nukkuu seuraavasti: illalla menee nukkuun 20.30, nukkuu aamu kasiin. On pari tuntia hereillä, ottaa kymmenen maissa pikkutorkut, noin 15 min. Sitten ollaan hereillä reilu pari tuntia jonka jälkeen otetaan pidemmät unet, noin tunti-kaksi. Tämän jälkeen ollaan hereillä noin viiteen asti jonka jälkeen otetaan noin puolentunnin unet niin että viimeistään puoli kuus-kuus poika herää vikoilta päikkäreiltä. Sitten valvoo siihen saakka kunnes menee yöunille. meillä toimii hyvin unet näin.

Kannattaa kyllä koittaa venyttää teillä tota iltaunille menoo, klo 18. on kyllä hurjan aikasin, mun mielestä 19.00 myös on aikasin yöunille menoks, mutta toki teette niin kuin itse parhaaksi näette :)
 
Meillä nukutaan 2 päiväunet, n. 3h yhteensä. Viimeisiltä heräilee siinä klo. 16 pintaan ja yöunille mennään n. klo. 20 ja nukutaan 11-12h! =)
Tämä sopii vallan mainiosti sillä pienempänä oli sellainen kupeksija ettei ennen klo. 23 saanut yöunille millään!
 

Yhteistyössä