Naapurin kissa tunkee sisälle ja käy oman kissan päälle.

  • Viestiketjun aloittaja "mie"
  • Ensimmäinen viesti
"mie"
Mulla vanha leikattu (ja aika heikossa kunnossa oleva) uroskissa.
Naapurin leikkaamaton uroskissa (tosi iso vielä..) tulee useamman kerran viikossa SISÄLLE ja käy oman kissan päälle.Koskaan ei keretä ovia sulkemaan niin että kissa jäisi tänne satimeen.

Ainoa vaihtoehto enää usuttaa koira kissan kimppuun ja katsoa miten käy.Naapuri ei suostu pitämään kissaansa sisällä!

Veisin löytöeläinkotiin jos saisin kiinni!!!!!!!
Mitä ihmettä tässä voi tehdä?
 
"Hmmm"
Usuta se koira sen kissan kimppuun tai hätistä muutoin niin, että tajuaisi ettei teille ole asiaa. Teidän omat eläimetkö pysyy sisällä vaikka teillä on ilmeisesti ovet auki?
 
"vieras"
Petoeläimiksihän kissat luokitellaan, ne saa vaikka ampua jos on omalla pihalla irtaalla. Ota kiinni ja pistä laatikoon, putki auton pakoputkesta laatikkoon ja siinne vei.
 
Kissaihminen
Otat kiinni herkuin tms koetat sulkea yhteen huoneeseen; sitten löytöeläinsuojaan. Sinne pari valittua sanaa että kävi teidän eläimen päälle. Siinä oppiivat.. Jos usutat koiran, pahimmassa tapauksessa voit ap olla maksaja... Näitä on nähty meillä päin.
 
Hiphip hurraaaaa
[QUOTE="ville";28834868]Niskat nurin, where's the problem?[/QUOTE]

Sinulta? Ootko varma, että haluat itseltäsi niskat nurin? Voi sattua kipeesti.. Mut olispahan yks ****** vähemmän kommentoimassa p*skaa....
 
Kissahan ei käsittääkseni saisi kulkea vapaana. Tee ilmoitus. Viisaampi kertokoot mihin. Vaihtoehtosesti, yritä saada se kissa satimeen ja löytöeläintaloon. Vahtaa vaikka ulko-ovella ja nappaat oven kiinni.
 
yyyymm
[QUOTE="vieras";28834913]Kiinassa kissat keitetään elävältä ja se on herkkua siellä, kallista ruokaa heille. Miksei toimis täälläkin[/QUOTE]

Kiinalaiset onkii sellasia hirveitä vinosilmiä, niiltä onnistuu mikä vaan. Se mikä on sallittua(en ees kyl tiiä onko toi sielkään.) toisessa maassa, ei välttis ole Suomessa.
 
ööööööööö
Tottakai potkaiset ja usutat koiran kimppuun. Oppii sekin, että teille ei kannata tunkea, kun tulee turpaan. Kissat on väkivaltaisia eläimiä, niille on ihan luonnollista, että opetus tulee ruumiillisesti.
 

Yhteistyössä