Näin natsit nousivat valtaan Saksassa 1930-luvulla ja samoja oireita ilmassa vuonna 2020

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tänään Suomessa vallassa ovat mustien ylivaltaa kannattavia nuoria kokemattomia tyttösiä, joten kaikki mikä voi mennä pieleen myös menee pieleen.
Hyvä ennakkoasenne. Ei varmasti muuta ajatusta mikään. Veikkaisin, että vaikka seisoisit kultavuorella ravittuna ja sateenkaari reunustaisi maisemaa perhosten lennellessä ympärillä, silti valittaisit, että pieleen meni..
 
vierailija
Jos et ole oppinut käytöstapoja, niin en ala niitä opettaa. Minä kerron asioista vain oman mielipiteeni. Jos sinä koet sen eripuran levittämisenä, niin ongelma on sinun päässäsi.
Johan aloit. Sehän se sinun pääpointti täällä keskusteluissa on. Opettaa käytöstapoja mänteille, jotka ei vaan tajuu, miten väärässä ovat, koska erilaiset mielipiteet.
 
vierailija
Hyvä ennakkoasenne. Ei varmasti muuta ajatusta mikään. Veikkaisin, että vaikka seisoisit kultavuorella ravittuna ja sateenkaari reunustaisi maisemaa perhosten lennellessä ympärillä, silti valittaisit, että pieleen meni..
Huulipunahallituksen jäljiltä suomalaiset seisovat paskavuorella puolikuolleina nälästä ja korppikotkat kiertelevät ympärillä...
 
vierailija
'Sen sijaan natsipuolueen parlamentin mahtitekijäksi nostaneet äänestäjät olivat kertakaikkisen kyllästyneitä ja katkeria oman ja perheensä talouden vuosia jatkuneesta epävarmuudesta ja arkielämää ahdistavasta köyhtymisestä."

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006407783.html
hieno alotus/ samaa miettinyt/ yhtalaisyys myos suuri tekninen kehitys yhtakkia silloin ja nyt/ harppaus uuteen tekniikkaan.

ps.

enempi ' tietoa>
Israelilainen laite muuttaa ilman vedeksi ja puhdistaa saastuneen veden juomakelpoiseksi – markkinoi ihmelaitetta
http://bit.do/israelvesi
israelia ei pida vastustaa sanotaan raamattussa / ja parempi ettei suomi sita tee esim rauahantyo lahi/itaan auttaa tassa myosko

suomessa suomi24 hyokkaa keskustelijoita vastaanko tutkimallako kuka kirjoitti ja mita eli on kommumismia ja siten ei/jumalallista israelilaista jumalaliista ajatustako
https://www.satakunnankansa.fi/a/201433084

ylipahkalalle hyvaa jatkoa ja jeesusta myos
https://keskustelu.suomi24.fi/t/6289165/kysymys-uskossa-oleville

ollaan kuitenkin omassa kristillisessa maassamme ja jumalal meita suojelkoon ettei pahat agentit tule/ ja michael mooren fahrenheti 11/9 kautta 9 / /elokuvassa eiku the brink sanottiin etta soros rahoittaisi antifa j'rjestoa no onhan se natseja vastaan etta silleenkin suomi pelastuu silti jotkut sitakin vastustaako ja liittyyko nama asiat johonkinko