Nämä poliitikot tekivät Helsingistä koko maailman ilmaisen sairaalan :(

  • Viestiketjun aloittaja Varo näitä JAA -suvakkeja
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kyl toi on ihan hyvä päätös.

Kyl lähtökohdan pitää aina olla se, että henkihievereissä oleva viedään hoitoon ja vasta myöhemmin kysellään papereita, lupia, vakuutuksia tai pankkitilin saldoa.

Niinku narkomaanien neulanvaihtopisteet. Olkoonkin, että jokainen vaihdettu neula menee rikoslaissa kiellettyyn tarkoitukseen niin silti jokainen vaihdettu neula on pois puistoista ja lasten hiekkalaatikoilta.
Ei se ole rikoksen suosimista vaan vahinkojen minimointia.

Sama pätee näihin paperittomien terveyspalveluihin. Jos henkilöllä on tuberkuloosi tai kuppa tai vaikka täitä tai jalkasieni niin sen ei tartte levitä epidemiana yhtään laajemmalle jos se vaan voidaan estää.
Vaikka henkilöllä olis etsintäkuulutus päällä niin hoidettakoon leviävät taudit ny ensin ja poliisi ettiköön etsintäkuulutetut muualta kuin matalan kynnyksen paikoista.

Suojellaan niinku yhteiskuntaa ensin ja ettittäköön rangaistavia vasta sitten.
Sulla hankkia oli verotarkastajana jotain tietoa käytännöistä?
 
vierailija
vierailija
Alkuperäinen kirjoittaja vikaranteeni potilaat 781918:
Väärin! Ei se ole koko maailman sairaala, koska suomalaiset jäävät siitä osattomaksi. Kun muu maailma tulee meille hoitoon, joutuu oma kansa väistymään ja kärsimään tuskissaan, kun muut kiilaa törkeesti jonossa ohi.
No nyt on karanteenipotilaat lomalaisista hoidettava kaupungin laskuun jos vakuutusta ei löydy.
 
vierailija
Väärin! Ei se ole koko maailman sairaala, koska suomalaiset jäävät siitä osattomaksi. Kun muu maailma tulee meille hoitoon, joutuu oma kansa väistymään ja kärsimään tuskissaan, kun muut kiilaa törkeesti jonossa ohi.
Just sen takia aloitettiin lääkevaihto Marevanista niihin kalliimpiin kun ei raaskittu edes yhtä laboranttia palkata lisää sinne labraan, jossa ruuhka oli
 
vierailija
"Esitutkinnan perusteella epäillään, että muutama henkilö on välittänyt Suoniemen opetusvirastolle tilaamat laitteet ostajille, jotka ovat eri puolilla Suomea asuvia yksityishenkilöitä.

Poliisin mukaan laitteet ovat esimerkiksi tietokoneita ja muita it-laitteita, puhelimia ja viihde-elektroniikkaa. Ne oli tilattu useilta eri toimittajilta, joista kaikki eivät ole Helsingin kaupungin sopimustoimittajia.

Yhtä laitetoimittajaa epäillään törkeästä petoksesta. Lisäksi viittä henkilöä, jotka poliisin mukaan ovat välittäneet laitteita, epäillään törkeästä kätkemisrikoksesta tai avunannosta törkeään petokseen. Yhtä henkilöä epäillään myös törkeästä rahanpesurikoksesta."-YLEuutiset
muistatko?

 
vierailija
[QUOTE="vierailija, post: 3178 vääärin! Ei se ole koko maailman sairaala, koska suomalaiset jäävät siitä osattomaksi. Kun muu maailma tulee meille hoitoon, joutuu oma kansa väistymään ja kärsimään tuskissaan, kun muut kiilaa törkeesti jonossa ohi.
[/QUOTE]
Jotku eivät siedä huivipäiden hoitavan heitä, oli mtv3 asmutv:ssa
 

Yhteistyössä