Naiset, miksi teitä kiinnostaa miehissä vain penis ja lompakko?

  • Viestiketjun aloittaja Vihainen!
  • Ensimmäinen viesti
eipäs yleistetä
Kun rakastuin mieheeni 16 vuotiaana, niin kummallakaan meistä ei ollut tiedossa tulevaa lompakon paksuutta. Enkä miehen vehkeiden kokoakaan tiennyt pitkään aikaan. Seksiä oli vasta kolmen kuukauden kuluttua ensimmäisen kerran. Yli nelikymppisiä ollaan nyt ja naimisissa.
 
Penis tuottaa paljon iloa ja nautintoa joten eiköhän se ole selvä miksi se kiinnostaa. Lompakon paksuudella ei useimmille naisille ole väliä. Kunhan pystyy itsensä elättämään eikä pummi muilta rahaa. Mutta tottakai jossakin takaraivossa ajattelee omaa hyvinvointia ja sen takaamista.
 
vierailijanoh
Mitä muuta kiinnostavaa miehissä muka on? Ainoana tulee mieleen mahdolliset remonttitaidot. Miehiä ei kiinnosta keskustella oikeista asioista, kuten meikeistä, shoppailusta ja tuttavien ihmissuhdekiemuroista.
 
vierailija
Enemmän kiinnostaa se, kuinka paljon mies tykkää siivota, tiskata ja laittaa ruokaa. Oma lompakkoni on riittävän paksu, eikä sillä penikselläkään niin paljon väliä ole. Kodinhoitajan tarvitsisin kyllä.
 
2700
No miehen pitää pystyä siementämään minut ja elättämään jälkeläiset, ja mitä peremmin se tekee nämä edellä mainitut asiat, sitä parempi mies! Yksinkertaista. Toki kaikki muutkin hyvät puolet on plussaa.
 

Yhteistyössä