Narsistinen tyyppi äsken telkkarissa, hitto! (joku rakennusohjelma)

  • Viestiketjun aloittaja "uskomatonta"
  • Ensimmäinen viesti
"uskomatonta"
Pariskunta oli luvatta rakentanut jostain ulkorakennuksesta itselleen talon.

Miehen isä oli jo alunalkaen rakentanut ulkorakennukseen luvatta ikkunat. Sama tyyppi lisäksi oli rakentanut tönön aivan tontin rajaan kiinni.

Sitten kun naapuri lähestyy kirjeitse heitä, tyyppi selittää, että tällaiset asiat sovitaan käden puristuksella!!

Kun se edellinenkin naapuri oli hyväksynyt nämä kaikki laittomuudet.

Heh! Melkoinen narsistipariskunta: Me teemme mitä haluamme, lait ja säännöt eivät ole meille, ja muut hyväksyvät ne juttelemalla ja paiskaamalla kättä meidän kanssa,tai me teemme elämän vaikeaksi (tämän voi lukea rivien välistä, edellinen naapuri oli katsonut että kannattaa lähteä, tämä uusikin oli lähdössä).

Pariskunta meni sitten vielä viattomana telkkariin ja tähän ohjelmaan, kun heitä kohdeltiin väärin. Mielestään.

Juuri tuollaisten narsistien kanssa ainoa tie on se virallinen tie.

Katsoiko kukaan?
 
En katsonut ohjelmaa, mutta mua ärsyttää ku aina heitellään tuota narsistin diagnoosia kovin köykäsesti. Kaikki itsekeskeiset mulkerot ku ei tod. ole mitään narsisteja.Narsismissa ku on kyse ihan muusta kun siitä, että on vpää jo viidennessä polvessa :|
 
Minä katoin ohjelman, joku englantilainen taisi olla. Kauhukodit. Kyllähän ne virheitä toki oli tehneet, tai ainakin sen isän olisi pitänyt olla tarkempi kauppakirjaa laatiessa, mut naapurin toiminta oli kyllä melko mulkkumaista. Eihän sieltä edes näkynyt naapuriin muuta kuin jotku savupiiput. Kiusanteolta vaikutti.
 

Yhteistyössä