Naudan lihasuikaleet menny ruskeaksi, pilallako?

Varmaan n. puolet on ruskeaa. Haisee mielestäni ihan normaalille mutta tuo väri ei oo yhtään kiva. : / Ollut pakkasessa, ja pe-iltana otin jääkaappiin sulamaan tarkoituksena käyttää eilen mutta ei tullut käytettyä.
 
Alkuperäinen kirjoittaja viisikymppinen isoäiti;28840884:
no mä en kyllä käyttäis, mua tuo väri jo inhottas niin paljon
Se on lihan ihan normaali ja oikea väri. Eikä se, millaiseksi elintarviketeollisuus sen myyntiä varten värjää.

Valmistettuna se liha on sitten ihan valmistetun väristä joka tapauksessa.
 
M32
Vähärasvainen naudanliha alkaa muuttua ruskeanharmaaksi hyvin nopeasti. Se ei ole pilaantumista eikä se vaikuta makuun tai ominaisuuksiin mitenkään. Joskus liha on vähän ruskehtavaa jo kaupan hyllyllä. Etenkin tarjousliha voi säikäyttää tietämättömän.

Hyvän ruoan heittäminen roskiin on typerää.
 
"vieras"
Kannattaako ostaa ruokaa yli tarpeen? Jos sulla on pakastin niin sinne laitat kaiken ylimääräisen. Pidä mielessäsi se fakta että kaikilla ei ole varaa edes siihen yhteen lihapakettiin. Avauksesi voi hyvinkin loukata, täällä kun on kaikenlaista porukkaa lukemassa.
 
Alkuperäinen kirjoittaja viisikymppinen isoäiti;28841146:
no meillä tehdään kyllä kotiteurastuksia, ja kyllä se liha on punaista, ei ruskeaa
No, kun kaupasta ostettu suikalepaketti otetaan pakkasesta, niin teurastuksesta on jo kulunut hetki. Ja värinsäilytysnitriititraatit ovat lakanneet vaikuttamasta.

Tuote ei ole pilaantunut. Ja kun ne suikaleet ovat pannulla käyneet, niin ne ovat just pannulla käyneiden suikaleiden värisiä.
 
[QUOTE="vieras";28841067]Kannattaako ostaa ruokaa yli tarpeen? Jos sulla on pakastin niin sinne laitat kaiken ylimääräisen. Pidä mielessäsi se fakta että kaikilla ei ole varaa edes siihen yhteen lihapakettiin. Avauksesi voi hyvinkin loukata, täällä kun on kaikenlaista porukkaa lukemassa.[/QUOTE]

:LOL:
 

Yhteistyössä