Neocate ja kakka

Heip,
meillä on 5-kuinen tyttö. Neocate on mennyt nyt viikon. Almiron-altistus on tulossa pian. Neocatesta kakka on muuttunut mustaksi liejuksi. Olen lukenut että Neocatekakka on tyypillisesti juuri tummaa, mutta onko löysä, lieju, jopa vesimäinen musta kakka normaalia..? Tyttömme on muuten ollut oireeton lukuunottamatta yhden päivän takapakkia.

Kiitos vastauksista! :)
 
Meillä mustaa Neocate-kakkaa tuli alkuoireena ihan Neocaten aloituksen alussa, vaikka lapsi söi jo kiinteitä.

Kiinteiden syöminen kuulemma yleensä viimeistään muuttaa kakan ns. normaalin väriseksi. Värillähän ei sinällään ole väliä Neocaten kohdalla. Musta/tummanvihreä Neocate on ihan ok, jos lapsi muuten voi hyvin.
 
Meillä kiinteiden aloittaminen muutti kakan vaaleammaksi. Välillä siitä selvästi näki, mitä oli missäkin järjestyksessä syönyt :) Meillä Neocate aiheutti alussa tosi kipeän vatsan ja sitten viikon kahden päästä tilanne normalisoitui ja on ollut hyvä. Nyt vaan pitäisi siirtyä soijaan..
 
Juu meillä oli kans alkuun mustaa liejua, mutta nyt kun on aloitettu kiinteät niin esim. bataatti muuttaa väriä. Minä jo epäilin että onko allerginen bataatille kun kakan väri muuttui niin radikaalisti, mutta sitten kuulin että se kuuluu asiaan :D
 

Yhteistyössä