Niin monta nimivaihtoehtoa! Apua!

  • Viestiketjun aloittaja vaikee valinta
  • Ensimmäinen viesti
vaikee valinta
Tarttisin vähän nimi apuja. Olivian ja Ilonan pikkusiskolle olis nimi hakusessa, mutta vaihtoehtoja liikaa. Laitanpa ne tässä jakoon niin voitte antaa mielipiteenne,mikä sopii parhaiten. Uusiakin ehdotuksia saa antaa mielellään.

Isla
Hertta
Viola
Lumia
Sienna
Eevi
Loviisa
Eedit
Ellen

Toiset nimet myös hakusessa.
 
Amanda vois kuulostaa kivalta etunimeltä noiden kanssa myös.

Mut noista vaihtoehdoista tykkäsin eniten Ellenistä. On hieman erilaisempi kun kaks edellistä sisarta, mä pelkäisin meneväni sekaisin niiden nimissä jos kovin samantapaisia olisivat :LOL:
 
loviisa kiva
Minusta Loviisa sopisi hyvin. Siinä on o, i ja a , muttei ole liian samanlainen. Se on siinä ja siinä että meneekö Viola ja Olivia kielellisesti solmuun kun niitä huutelee peräkkäin.
 
loviisa kiva
Herttakin muuten sopii merkityksellisesti Ilonan kanssa kivasti yhteen, molemmat on sellaisia symppiksiä nimiä. Mutta en tiedä eroaako Olivia sitten niistä liikaa. Onko sillä joku toinen merkitys? Minä en tiedä. Minusta muuten tuntuu että sulle tulee aloittaja vaan lisää päättämisvaikeuksia, kun sulla on jo tuollainen lista ja toivot vielä listalle lisää
 
"vieras"
Meilläkin oli lapselle monta vaihtoehtoa. Makustele rauhassa ja katso mikä sopii lapselle. Sovittiin miehen kanssa, että jos lapsi synnärillä on yhtään nimen oloinen, niin se on sitten se.
 

Yhteistyössä