Nimi pikkusiskolle

  • Viestiketjun aloittaja "Maire"
  • Ensimmäinen viesti
"Maire"
Pikkusisko syntyy pian ja paniikki alkaa olla nimen suhteen. Sisarukset ovat Manuel ja Naomi ja niiden kanssa sopiva nimi pitäisi löytyä, eli pehmeä, söpö tytön nimi on hakusessa. Kertokaa mielipiteitänne seuraavista: Natalia, Natali, Nana, Nanelia ja Amelia. Muitakin nimiä saa ehdottaa. Tykkään vähän erikoisemmista nimistä, enkä ole hakemassa mitään supisuomalaista nimeä. Mieheni on Bolivian kansalainen ja siksi ulkomaalainen nimi tuntuu luonnolliselta valinnalta.
 
hdkö
Natalia, Natali kuulostaa mun korvaan virolaiselta/venäläiseltä ilotytöltä. En voi sille mitään, tulee vaan semmonen fiilis heti ekana.
Nana ja Nanelia taas kuulostaa jotenkin nössöiltä lälly nimiltä.

Ja Amelia hyvätä =)

Nuo oli ensi reaktiot nimistä =)
 
"Maire"
Kyllä näyttää olevan paljon erilaisia mielipiteitä ja mieltymyksiä. Ei oo helppoo tää nimen valinta. Jonkun mielestä esim. Natalia on kaunis nimi ja toisen mielestä se kuulostaa ilotytön nimeltä. Joidenkin mielestä taas Nana kuulostaa koiran nimeltä tai lempinimeltä ja jonkun mielestä se on söpö. Toi Neela tai Neelia ei kyllä oikeen valitettavasti iske muhun. Mun mielestä ei oo paha antaa samalla kirjaimella alkavaa nimee kun siskolla, koska pojalle taas olis tullu M-kirjaimella alkava nimi ja jos vielä joskus poika saadaan niin meinataan se antaa. (Manasse)
 

Yhteistyössä