Nimiehdotusta vailla

  • Viestiketjun aloittaja "Veera"
  • Ensimmäinen viesti
"Veera"
Meidän nurkilla ei ole kuin yksi Helmi ja hänkin 80v:D Tiedän nimen olevan yleinen nykyisin, mutta ei täällä, joten hyvä niin. Vilhelmiinakin ihana. Miltä kuulostaisi Marjaana? Siskon tyttö on Marja, niin sitä ei kehtaa laittaa :)
 
"Veera"
kysyn, tuota olen itsekkin ajatellut. Katriina menee hyvin lähelle. Alkaa samalla tavulla, Ka, toinen nimi alkoi Ri, miehen kolmas nimi alkoi A:lla, joten vähän kaukaa ehkä jodettavissa, mutta Katriinassa olisi jotain samaa. Sopisi kauniisti Helmi Katriina. Huh, meni kylmät väreet. ikävä miestä...
 
"Veera"
Kiitos "uteliaalle". Et tietenkään voinut tietää. Onneksi Henrik poika piti äidin elämässä kiinni odotusajan ja on kertomassa pikkusiskolle isistä äidin kanssa, millainen hän oli. Henrik on jo koulussa, joten muistaa kuitenkin isänsä.
 
"Veera"
Salla, vauvalla on 8v isoveli. Kiitos kysymästä, ihan hyvin on jaksettu. Kyllähän se aina välillä itkuksi pistää, kun ajattelee, mitä kaikkea olis voinu tehdä, olla toisin tai kokea, kun mies olisi vielä täällä. Välistä on raskasta yksin valvoa ja tehdä kaikki, mutta tähän kait tottuu. Pitkään me tätä lasta yritettiin. Eka tuli helposti, mutta tämän kanssa koettiin sitten kaikki vaikeudet ja hoidoissakin kuljettiin. tuntuu niin pahuksen epäoikeudenmukaiselta, että lapsilta otettiin isä pois tosta vain ja minulta rakas mies, joka oli oikeasti aivan ihana. Oltiin yhdessä 15v kaikkiaan. Lukioajoista asti. Sitten se pahuksen tellinki petti rakennuksella ja...kaikki loppu.
 
"Veera"
jouko, ihan oikeesti...Pinokkio on poika ja sotuolento, joten olet pinon ensimmäinen, jonka kohdalla avaan sateenvarjon ja annan valua yli laidan. Tytölle tässä nimeä ollaan laittamassa.
 
"Veera"
sotuolennolla tarkoitan satuolentoa, jos vaikka lukija ei hoksaa silmät ristissä kirjottajan virhettä. Meillä ei nimittäin neiti nuku vielä ja äiti kyllä mieluusti nukkuis.
 
"Veera"
jouko, ei tuota 6 viikon ikäistä vain laiteta nukkumaan sillon, kun ite haluaa. Tällä hetkellä neiti on tiukasti kiinni tississä, jos haluat tietää tarkemmin meidän kuviosta. Sen jälkeen väännetään iso läjä housuun ja sen jälkeen ehkäpä jo päästään nukkumaan, että oliko muita kysymyksiä....simpukka...no jes.
 

Yhteistyössä