No entäs sitte pyykkikone, kauanko pesee?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Eli normipyykkikerta, kauanko kone pyörii uudehkolla koneella? Ja jos ilmoittaa ajan ennen käynnistystä, niin pitääkö se kuinka hyvin paikkaansa?

Itse käytän yhtä ajansäästötoimintoa ja kestää muutaman minuutin yli 2 tuntia. Kone ilmoittaa ajaksi 1h 40 min.
 
tiiteni harmaana
Whirlpool-merkkinen on ja päivittäispesu 40-asteessa noin tunti ja kirjo/valko pitempi ohjelma 40-60-asteessa noin 2 tuntia. Tekokuitu (ulkoiluvaatteille, työasuille yms, joka pesee isommassa vesimäärässä) noin 1,5h.
 
"vieno"
LG suoravetomasiina vuoden vanha, normi puuvillaohjelma muistaakseni 1h 49min koneen kellon mukaan. En ole ainakaan huomannut että menisi kovin paljoa kauemmin, ehkä muutama minuutti jos koneen pitää pyöritellä epätasapainossa olevaa pyykkikuormaa ennen linkousta.
 
"vieras"
Mä käytän eniten päivittäispesu-ohjelmaa,40 asteessa pesee ja ohjelma kestää 45min. Jos pyykki pitää saada kuivaks mahd nopeasti niin ohjelman loputtua laitan vielä lisälinkouksen joka kestää n 5min. kone on vajaa vuoden vanha ja candy-merkkinen.
 
"vieras"
[QUOTE="vieno";23505931]LG suoravetomasiina vuoden vanha, normi puuvillaohjelma muistaakseni 1h 49min koneen kellon mukaan. En ole ainakaan huomannut että menisi kovin paljoa kauemmin, ehkä muutama minuutti jos koneen pitää pyöritellä epätasapainossa olevaa pyykkikuormaa ennen linkousta.[/QUOTE]

Meillä sama.
 

Yhteistyössä