No johan (ylppärijuhlista)

  • Viestiketjun aloittaja "huhu"
  • Ensimmäinen viesti
"huhu"
Tuli kutsu sukulaispojan ylppäreihin. Juhlat alkaa klo 13. Mie oon töissä tuolloin klo 16 asti ja kysyin, että sopiiko tulla myöhemmin illalla, että päästään koko perhe paikalle. Ei kuulemma käy, kun on parempi, ettei tarvii monta kertaa kahvia keittää. No eipä siinä mitään, menköön mies lasten kanssa keskenään.
 
no huh tosiaan
Aika erikoista. Yleensähän yo-juhlat on just sellaisia että vieraita tulee koko päivän,kahvia keitetään sitä mukaa kun pannu tyhjenee.. Illemmalla tuleville vieraille myös,vaikka sillon juhlan sankari saattaakin olla jo poistunut paikalta..
 
ylioppilaan äiti
No miellä on kutsussa takaraja, mutta vain, koska ollaan vuokratussa juhlatilassa. Muuten juhlaan saa kyllä tula heti niiden alkaessa tai hiukan myöhemmin, eli meille saa tulla "joustavasti"
 
ap.
[QUOTE="hmm";30835085]jos ylioppilas on lähdössä esim klo 18 kavereineen juhlimaan, niin ymmärrän et ei koko päivää odotella vieraita.[/QUOTE]

Niin, jos ois, mutta kun ei ole. Ja syyksi sanottiin tosiaan, ettei kehdata montaa kertaa kahvia keittää.
 
Tässä on kyl kutsujien juhlaetiketti täysin hukassa!! YO-juhlat ovat semmoiset, että niihin voi tulla kutsumatta ja pitkin päivää. Varmasti heillekin tulee porukkaa ohi oman toiveen - mä en olis edes ymmärtänyt soittaa ja ilmoittaa, et tullaan myöhemmin.
 

Yhteistyössä