No jopas saatiin hieno hyvityslahja!

Toukokuun lopussa ostettiin tietokone jonka kaupan päälle saatiin monitoimitulostin. Siitä hajosi virtalähde viikon jälkeen ja kesäkuun alussa laitoin takuukorjaukseen takaisin Netanttilaan. En tiedä mitä tulostimelle matkalla tapahtui, sillä se oli perillä Netanttilassa vasta yli 3 viikkoa myöhemmin ja kun soitin heille, niin odottelivat siihen maahantuojalta uutta runkoa :eek:

Heinäkuun loppupuolella vihdoin tuli postitse uusi tulostin, mutta siitä puuttuivat mustekasetit. Soitin Netanttilaan ja lupasivat lähettää uudet. Kun ne saapuivat ja mies rupesi niitä asentamaan, niin huomattiin, että tulostimen sisältä puuttui kokonaan ne "kiskot" joihin mustekasetit asennetaan.

Soitin taas netanttilaan ja lupasivat selvittää asian ja pian saapuikin postitse uusi paketti. Tuli ihka uusi tulostin, mutta aivan eri kuin alkuperäinen ja puolta halvempi ja huonompi versio.

Viime viikolla soitin taas Netanttilaan ja valitin asiasta. Rupesi jo pikkuhiljaa ymmärrys loppumaan ja hermot menemään. Lupasivat selvittää asian ja että onko heillä edes enää sitä kalliimpaa tulostinta. Ainakin nettisivuillaan sitä myyvät, joten sanoin, että taitaa niitä olla. Lupasivat soitella kun asia selviää.

Eilen taas soitin heille, kun ei ollut kuulunut asiasta mitään viime viikon jälkeen. Olivat laittaneet meille paketin tulemaan ja siinä oli siis ihan kokonaan uusi tulostin, joka oli juuri sellainen joka kaupanpäälisiksi kuuluikin ja mukaan olivat laittaneet hyvityslahjan meille.

Kotio kun pääsin paketin kanssa ja avasin sen, niin repesin nauramaan. Paketissa oli kyllä se oikeanlainen tulostin, mutta yli 2kk sotkujen jälkeen olivat laittaneet meille hyvitykseksi 2kpl vaaleansinisiä (väri jota inhoan varmaan eniten) pieniä käsipyyhkeitä, joissa oli vielä hintalaput paikallaan 2,90?/kpl. Noh...saipa poju 2 uutta pyllypyyhettä :D
 
Stiina
Hobby Hall on ruvennut sähläämään ihan urakalla. Mullakin heidän omien mokien takia meni 2 päivää ihan pilalle, sain soitella heille ja lähetellä sähköpostia ja odotella pelko p***rsiessä, että lasku tuotteesta, jota en ole edes tilannut, menee perintään.

Mikä oli kiitos ja hyvitys kaikesta vaivasta minkä näin tilaamattoman tuotteen selvittelystä, ei niin mikään. Oisin varmaan ollut kahdesta pyllypyyhkeestä ikionnellinen :) :) :)
 
net anttila on huono.- Minäkin olisisn sanut tilalle HALVEMMAN pesukoneen kun takuukorjaukseen vain koneen. Sanoin sitten että otan KAIKKI tähän asi maksamat rahani takaisin ja ostan mualta koneen.

Olin maksanut koneesta jo melkein kaikki erät noin 300e halvemma hinta oli noin 199e. En olis saanut mitään hvitystä jo maksetusita rahoista :eek:
 
metsänpeitto
:D Kohta joku tulee sanomaan, että olisit kiitollinen että saitte edes jotain :whistle: :LOL:

Me saatiin Anttilasta 80 euron hinnanalennus, kun pesukone meni rikki parin kuukauden käytön jälkeen. Mutta sen korjauttaminen takuun piikkiin oli kyllä niin raivostuttavaa ja toimimatonta :kieh: Meillä meni yli 3 viikkoa ilman pesukonetta, ihan kiva pienten lasten kanssa.
 
:LOL:
se mitä verkkokaupat myy sivuillaan ei näemmä todellakaan tarkota sitä, että niillä on niitä varastossa... Me odoteltiin videokameraa kolme kuukautta ja aina vaan kun kysyttiin, niin vastaus oli "tuote ei ole vielä saapunut varastoon" tai "osotamme tuotetta maahantuojalta"
Lopulta pyydettiin rahat takaisin ja ostettiin toisesta verkkokaupasta.
 
meil on tähän asti toiminu hyvin asiat Netanttilan kanssa. Monena vuonna ollaan jo osteltu niiltä pesukonetta, tietokonetta ym. ja aina sujunu asiat hyvin. Nyt sattukin sitten paskempi säkä. Mut saipa poju sentään kaks uutta pyllynpesupyyhettä, ni olihan se sentään jotain :D
 
Hobbarista kun tilasin pesukoneen ja se hajos ni ei menny kauaa ku korjaaja tuli kotiin ja korjas koneen. Kännykän lähetin ku se sekoili ja tuli sit "korjattuna" takasin, soitin sinne taas et tää ei toimi vieläkään ja piti lähettää taas takas mut päästiin oikeen jonon ohi ku ei ekalla kerralla tullut kuntoon..Sen jälkeen se toimiki hyvin..Ne oli vaihtanut "sisuskalut" :D
 

Yhteistyössä