No niin, kesälomasuunnitelmat osaksi valmiina :)

Keskikastin väki (poika 7v ja tyttö 9v) lähtevät 4 päivän telttaleirille kesäkuussa, pojat (10v ja 11v) elokuun alussa omalle telttaleirilleen 4 päiväksi.
14v tyttö menee heinäkuussa rippileirille, ja tuo 9v tyttö lähtee serkkujen luo Itävaltaan 2 viikoksi.

Sit jos noiden pienten ja ala-asteikäisten kanssa käytäis Tykkimäellä ja 2 vanhimman kanssa vaikka Lintsin reissu, koko porukalla (halukkaiden kanssa siis) Korkeasaari ja / tai Loviisan merirosvoristeily-seikkailu, niin johan sitä siinä oiskin.

Ja ehkä parin - kolmen päivän mökkireissu tuttujen kanssa, tää on vielä harkinnassa.

Sit olemista kotosalla... remonttia ja niiden rippijuhlien pito... ja sattuu tuohon kesälle muutamat synttäritkin :)
 
mama
:LOL: On tuossa jo tota ohjelmaa, vaikkei pekkaa päällä montaa reissua. Kiva, että teillä on ulkomaanserkkuja, joiden luona voi piipahtaa. Me harkitaan leikki-ikäisen kanssa vielä Puuhamaan ja Tykkimäen välillä. Puuhamaassa jo käyty ja siitä tykkää, Tykkimäki olis hiukan lähempänä kesämökkiä.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Kleopatra84:
Johan on organisoiminen teillä :eek: Tai ei meillä vaan oo mitään suunnitelmia! Synnytän ens kuussa ja öööö.. Hengaillaan koko perhe appivanhempien pihalla aurinkoisina päivinä ku ei omaa ok-taloa ole :D
No noille leireille piti ilmoittautua jo aikaa sitten, nyt tuli varmistukset, että pääsivät leirille.
Ja tuo rippileiri nyt oli myös tiedossa pakostakin... kun myös tuo matka tuonne serkkulaan piti varata ajoissa.

Noi muut on sit sellaisia, että toteutetaan... sit jonakin päivänä lomalla, kun siltä tuntuu ja sää on suotuisa :)
 
Alkuperäinen kirjoittaja anteeks mutta:
mistä ihmeestä teillä riittää rahat noihin kaikkeen? kun miehes kai vaan töissä?
Ei ne suuret tulot, vaan ne pienet menot. Pitkin vuotta ollaan säästetty "kesäkivaan", ja kesästä jouluun sit laitetaan "joulukivaa" varten rahaa sivuun.
Ja nyt tänään tuli taas noi S-kaupan ylijäämäbonukset.
Ei mikään ilmaiseksi tuu meillekkään, mutta suunnittelemalla... ja pienellä onnella, ettei esim. auto tai muu kalliimpi korjattava oo hajonnut.
 
Mukavalta kuulostaa.

Meijän kesäloma on lasten ja äitin lomaa koko kesän. Ukkeli on ollu työttömänä Huhtikuun loppuun ja sai nyt töitä, joita riittää Elokuulle. Eli koko perheen lomaa ei ehitä juuri viettämään. Raksalla ku nuo päivät on aikas ympäripyöreitä. Mutta onpaha sitte vara joku syksyreissu tehä =) -Toivottavasti tullee komia kesä!!
 

Yhteistyössä