Nonii, kaikki jouluihmiset tänne näin! :)

  • Viestiketjun aloittaja enää 2 kuukautta!
  • Ensimmäinen viesti
enää 2 kuukautta!
Mitäs olette tänäjouluna suunnitelleet ostaa joululahjaksi? Lapsi vasta täällä masussa alullaan, niin nyt vielä mietin vain vanhemmille, siskolle ja miehelle ym lahjoja. Ihanaa poltella kynttilöitä ja nautiskella lämmintä glögiä kurkkukipuun.
 
Lapselle muutama lahja minulta ja mieheltä, ikää neidillä jouluna vasta 9 kuukautta ja sukulaiset lahjoo vauvan varmasti. Miehelle ostin jo hajuvettä, vielä muutama lahja mietinnässä. Meidän vanhemmille hankitaan kalenterit, jossa kuvia tytöstä (ja meistä?). Sitten muille sukulaisille ja sisaruksille jotain pientä. Vähän stressaa jo valmiiksi, mutta tällä kertaa ei sovi jättää lahjojen hankintaa viime tippaan.

Kynttilöitä en ole vielä kertaakaan polttanut, vaikka koko kesän siitä haaveilin. Ehkä jonain iltana.. Mutta glögi, ai että, mä niin rakastan juoda glögiä ja syödä muutaman piparin! :heart:
 
"vieras"
Olen ostellut ja tilaillut lapsille jo vaikka millä mitalla lahjoja, kuopuksen lahjat alkaakin melko lailla olla kasassa. Aikuisten kesken ei sitten osteta kuin yhdet lahjat, niitä en ole vielä miettinyt. Miehen kanssa ei osteta toisillemme tänä jouluna mitään, koska rakennamme taloa ja muutamme siihen alkuvuodesta, siinä on lahjaa kylliksi.

Mutta siis odotan joulua, joulu on ihana. Ja just kynttilät, tuoksut jne. <3
 

Yhteistyössä