ns.kuivaksi harjoittelu vaippa..

onko millaisia kokemuksia?mä aattelin kokeilla niitä pampersin feel learn vaippoja poitsu 2v5kk ois kiva saada jo vaippa pois :D entä onko niist haittaa jos pitää lapsen päällä kauan?esim..voiko tulla tulehdusta jos ulkonaki ois märällä "harjotteluvaipalla"?ku nehän on et lapsesta tuntuu samalta mitä ois housut märät.. kiitti vastanneille!
 
Ihan turha hankinta. Saman asian ajavat esimerkiksi pikkuhousut tavallisen vaipan alla. Meillä käytetään välillä kestoharjoitteluhousuja, mutta ei niitäkään kovin pitkään tarvita. Suurimman osan ajasta 2-vuotias on ihan tavallisilla pikkuhousuilla ilman vaippaa ja nyt lämpimilä keleillä ihan kokonaan ilman housuja.
 
Eihän niistä mitään tulehdusta tule, onhan kestovaipatkin aina märkiä pinnalta. Mutta olen samaa mieltä että aika turhia ne varmaan on, sisällä vaan ilman vaippaa ja housuja, rätti valmiiksi lähelle!
 
Me ollaan nyt oltu ilman vaippaa pikkusen reilu kuukausi. Poika nyt tasan 2v. On ihan muutaman kerran tullut vahingot housuun, alusta asti laitettiin vain pikkuhousut jalkaan. Hyvin nopeasti oppii pidättämään sekä näyttämään ja menemään potalle. Kuitenkin märät housut tuntuu niin inhottavalta iholle. Nyt pidetään vaippaa ainoastaan unilla sekä kylässä ollessa. Tänäänkin oli kylässä vaippa, mutta poika näytti (ei osaa vielä puhua) :) että on pissahätä, niin mentiin vessaan ja päästettiin pissa ja vaippa oli ihan kuiva kotiin tullessa. Noista vaipoista en osaa sanoa mitään, mutta suosittelen pitämään pikkuhousuja, kyllä lapsi pian hokaa sen, ettei märissä pikkuhousuissa ole mukava olla ;)
 

Yhteistyössä