Nukkuvatko kaksosenne hyvin?

  • Viestiketjun aloittaja lumihiutale leijailee
  • Ensimmäinen viesti
Meillä toinen nukkuu ja toinen ei :headwall: Poika on nukkunut 3kk:sta asti yönsä yleensä heräämättä :) Sen sijaan tyttö on edelleen aikamoinen yökukkuja. Ikää on jo 1v7kk ja tähän ikään asti hänen kokonaan nukkumansa yöt voi laskea yhden käden sormilla :attn: Hän heräilee 1-4 kertaa yössä. Usein riittää, että sanoo hänelle "nyt nukutaan" , niin hän hiljentyy. Nyt hän on tällä viikolla nukkunut 2 yötä putkeen ilman heräämisiä :) Pieni toivonkipinä herää, josko nämä yöt nyt muuttuisivat rauhallisemmaksi.......
 
Samaten, että toinen nukkuu yleensä heräämättä, toinen taas on aina ollut pätkissä nukkuja, joka yö herää n. 3-4 kertaa, ikää nyt 1v5kk. Useimpina öinä nukahtaa kun hetken aikaa silittelee selän päältä, joskus kuitenkin nousee koko ajan ylös sängystä ja silloin usein menen sohvalle pojan kanssa. Nukahtaa sitten syliin ja kannan sänkyyn takaisin. On kans vähän sellanen olo, että :headwall:

 
Meillä on tytöt nukkuneet 5-kuisesta yönsä putkeen mutta nyt kun päiväkoti alkoi 3 päivää sitten niin nyt toinen tytöistä on ollut aika levoton ja itkuinenkin yöllä. Mutta toivottavasti tämä on vaan ohimenevä vaihe ja liittyy nyt tähän uuteen elämäntilanteeseen. Tytöillä ikää reilu 1v3kk.
 
Meillä kaksoset nukkuivat todella hyvin n. 2kuisesta lähtien, mutta pinnasänkyt piti olla vierekkäin.:) Nyt he ovat 9v ja jos toinen näkee huonoa unta ja herää hän menee toisen luo yöllä. Kuopus on 5,5kk ja hän nukkuu aika huonosti, herää ainakin 4-5 kertaa yöllä ja tarvitsee tissiä rauhoittumaan. B)
 
Onneksi olkoon niille joilla lapset hyviä nukkujia (en ole lainkaan kade enkä väsynyt)... Meillä syödään noin 3 krt/yö, vauvat kohta 5 kk. Ovatko ne vauvat, jotka jo pieninä nukkuvat läpi yön, pulloruokittuja vai imetettyjä?
 
ovat nukkuneet. Pojat kohta kolmekuisia ja yöt menee yhdellä syötöllä. PS: satumarika mitä muuta kuuluu? ei ole kuulumisia muuten näkynyt. täällä meillä voidaan hyvin, pojat kasvaa ja "juttelevat" kovasti toisilleen sekä muille perheenjäsenille. ovat ne vaan niin ihania että vois vaikka tulla toinen satsi vielä perään. ilmoittelehan kuulumisia.
 

Moi! laitoin kyselyä tuonne aiempaan viestiketjuun, mutta eipä ole kuulumisia muilta näkynyt. Sullahan on käynyt tsäkä, kun yöt menee yhdellä syötöllä. Meillä toinen herää 2 ja puolen tunnin välein, toisella vaihtelee, voi nukkua 5 tuntia putkeen. Pojat täyttivät 3 kk maanantaina. Miten olet jaksanut? Hoidatko enimmäkseen päivät yksin? Mä hoidan miehen ollessa töissä ja joskus olen aika poikki, kun toinen vauvoista haluaisi olla vaan sylissä.
 
Joo onhan se kiva kun pääsee näin helpolla syöttöjen kanssa, kun parin ekan kans meni kuukaus tolkulla valvominen yötäpäivää. Voin aivan loistavasti ja hoitajia riittää omista vanhemmistakin lapsista kun tulevat koulusta (pian 18v tyttö, 16v poika, kesällä 14v tyttö ja 10v poika) ja isäntä hoitaa kun ei ole työn äärellä, tekee vuorotyötä. Pojat tulee kolme kuukautta nyt 2.5. En koe tätä yhtään raskaana, vaan suorastaan nautin pojista kun meille heidät suotiin kaksin kappalein. Aika vaan menee kyllä hurjan nopsaan kun vasta odoteltiin vauvoja maailmaan niin nyt ollaan jo näin pitkällä. Onko sinulla muuten ennestään jo lapsia? kuulumisiin taas ja voimia ja lämpimiä päiviä.sekä nautitaan tästä ihanasta äitiydestä ja lämpimistä ilmoista.
 

Hei tehtailija! Ei ole ennestään lapsia, nämä ovat ensimmäiset. Jos mullakin olisi täällä joku toinen apuna päivittäin niin tilanne olisi toinen, eikä olisi niin raskasta. Mutta onhan näistä paljon iloakin, en sitä kiellä.
 
moi kaikille! meillä luojan kiitos käynyt uskomaton tuuri...
nyt pojat on 2,5kk ja molemmat nukkuu koko yön riippuen monelta illalla syötetään...(noin kolme vko)jos esim kahentoista aikaan syötetään illalla niin nukkuvat aamuun kaheksaan yheksään, joskus myös jopa puol kymmeneen... ja molemmat on valitettavasti pulloruokittuja, kun maitoa ei tullut. mutta illalla kuuden aikoihin alkaa ilta tankkaus syövät sillon melki 2 tunnin välein kauheita määriä.
nyt on viikon verran annettu välillä pojille jo velliä, ja nyt nukkuvat päivälläkin enemmän!

Saa nähä kauanko tätä helppoutta kestää sitten...hui
 

Yhteistyössä