Nyt hävettää olla suomalainen - Ali on tapettu Irakissa

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vierailija, 14.11.2019.

 1. vierailija

  vierailija Vieras

  Kaikkiin noihin kysymyksiin persulogiikka sanoisi,(tämän ketjun perusteella), että kyllä.

  Jos Suomen valtio tekee päätöksen, niin kenen vastuulla päätös on?
   
  #51
 2. vierailija

  vierailija Vieras

  Olen pahoillani. Kopsasin Ylikseltä raakasti tuon koko aiemmin mainitun kirjoituksen, jonka tekijä oli perehtynyt tähän aiheeseen. Tuo kirjoitus on niin hyvä, että se kannattaa lukea ja syöttää tavatessa suvakeille puurolusikalla:

  LAINAUS/Ylilauta (!):

  " Lukaisin tuon Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen päätöksen ja siinä ihmetystä aiheutti seuraavat asiat:

  1.
  Tyyppi palasi itse vapaaehtoisesti ja otti vapaaehtoisen paluun rahat vaikka sillä oli vielä valitus vetämässä ja vaikka se olisi valituksen tultua hylätyksi vielä voinut tehdä uuden turvapaikkahakemuksen (monet tehneet 4-5 kappaletta) tai kääntyä homoksi tai kristityksi ja pyytää turvapaikkaa sen perusteella (monet kääntyvät kristityiksi tai homoiksi) eli tyyppi itse uskoi että hän ei ole Irakissa hengenvaarassa koska jos olisi uskonut kuolevansa niin olisi ollut viimeiseen asti Suomessa.

  2.
  Päätöstä oli mukana tekemässä vasemmistolainen Pauliine Koskelo jonka SDP:n Tarja Halonen aikanaan 2005 nimitti korkeimman oikeuden presidentiksi josta sitten siirtyi Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimeen.
  Tarja Halonen oli Demla:n jäsen (demokraattiset lakimiehet) joka on täynnä vasemmistolaisia ja kommunisteja oman historiansa mukaan.
  Pauliine Koskelo on aikanaan kirjoitellut Demla:n lehteen eli 99% todennäköisyydellä Demla:n jäsen.
  Pauliine Koskelo on ollut Suomessa tuomareiden valintakomiteassa eli päättänyt aikoinaan mitkä tuomarit valitaan tuomarinvirkoihin sen jälkeen kun oikeus valita tuomarit vietiin pois presidentiltä.

  3.
  Euroopan ihmisoikeustuomioistuimelle EI ole toimitettu irakilaisen virallista kuolintodistusta eli aiempi Suomen Irakin kiertävä suurlähettiläs Päivi Laine on ollut aivan saamaton laiskuri kun ei ole sitä pyytänyt vaikka vieraili Irakissa 17.-18.2.2019 ja syyskuussa 2019 nimitetty Irakin varsinainen suurlähettiläs Vesa Häkkinen on myös ilmeisesti laiskuri jota ei työnteko kiinnosta kun ei ole saanut sitä pyydettyä.

  Eli siis kuolintodistus jonka kuolleen sukulaiset toimittivat voi olla väärennös ja päätöksessä kerrotaan että koska alkuperäistä kuolintodistusta ei ole hankittu niin Suomen viranomaiset eivät voi olla varmoja että kuolintodistus on aito.

  Sekä Päivi Laine että Vesa Häkkinen ovat aivan väärässä duunissa kun heitä ei ole kiinnostanut hankkia alkueräisstä kuolintodistusta vaikka Päivi Laine KÄVI IRAKISSA alkuvuodesta 2019 ja vaikka Vesa Häkkinen on nimitetty syyskuussa 2019 Suomen pysyväksi Irakin suurlähettilääksi.

  4.
  Miten tuomio voidaan antaa niiden papereiden perusteella joita irakilaisen miehen perhe on hankkinut kun Irakissa minkä vaan väärennyksen voi ostaa muutamalla kympillä ja vaikka korruptiolla voi saada viranomaisen kirjoittamaan minkälaisen todistuksen vaan muutamalla sadalla eurolla?

  5.
  Päätöksessä käytetään perusteena vuodelta 2011 olevaa Norjan viranomaisten väli-raporttia jonka mukaan amerikkalaisten kanssa yhteistyössä toimineita oli vainottu.
  Miten tämä liittyy tämän henkilön tilanteeseen?
  Eikö Euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa tajuta että tilanne 2011 oli hiukan erilainen kuin 2017?

  6.
  Koko päätöksessä EI tuoda ilmi sitä asiaa että miehen Suomeen jäänyt tytär oli myös saanut hylkäävän päätöksen omaan turvapaikkahakemukseensa eli hänen isänsä kannalta jos hän halusi auttaa tytärtään niin piiloon meneminen ja väärennetyn kuolintodistuksen ostaminen tai korruptiolla ostettu aito kuolintodistus olisi auttanut hänen tytärtään pysymään Suomessa.
  Niin kävikin että kun mies "kuoli" ja tytär toimitti kuolintodistuksen Suomen viranomaisille niin tytär sai jäädä Suomeen ja asuu Suomessa vieläkin eli koko tämä motiivi jätetään tuomatta esille.

  7.
  Sairaalaan joka kuolintodistuksen väitetysti kirjoitti EI ole olla oltu yhteydessä Suomen viranoamisten eikä Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen toimesta eli edes alkeellisinta duunia kuolintodistuksen aitouden varmistamiseksi ei ole tehty.

  8.
  Missä on kuvat kuolleesta miehestä ja hänen hautajaisistaan?
  Missä on kuvat miehen hautakivestä?

  9.
  Miksei Suomi ollut Irakiin yhteydessä näiden asioiden selvittämiseksi vaan mentiin sen perusteella että miehen sukulaiset hankkivat kuolintodistuksen jonka toimittivat tyttärelle ja jonka tytär käännätti suomeksi?

  Miksei oltu Irakin Poliisin yhteydessä ja varmistettu että tyttären toimittama poliisiraportti miehen ampumisesta kadulle oli aito?

  10.
  Marjaana Laine joka edusti Suomea Euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa asian käsittelyssä vaikuttaa olevan aivan täysi tumpelo kun ei näihin asioihin puuttunut.

  11.
  Koko Suomen systeemi ja viranomaiset kaikilla tasoilla vaikuttavat olevan laiskoja ja työtään tekemättömiä sinisilmäisiä hölmöläisiä.

  12.
  Aikooko Marjaana Laine tehdä duuninsa ja valittaa tuomiosta vai aikovatko Suomen viranomaiset ottaa tuomion jumalan sanana ja alkaa taas lätkiä irakilaisille kaikille turvapaikat niinkuin Maahanmuuttovirasto teki 2015 aikana?"

  https://ylilauta.org/sekalainen/111286228
   
  • Tykkään Tykkään x 4
  • List
  #52
 3. AivanSama

  AivanSama Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2013
  Viestejä:
  16 339
  Saadut tykkäykset:
  3 062
  Ydin oli lähinnä se, että harvemmin kukaan kokee uhrin olevan vastuussa kohtaamastaan vääryydestä. Jos otetaan vaikka perheväkivalta, niin miksei uhrit hae korvauksia valtiolta, koska valtio ei ole suojellut kansalaistaan tällaiselta rikoksesta?
  Miksi Suomella pitäisi olla suurempi vastuu ulkomaan kansalaisista kuin omistaan?
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #53
 4. vierailija

  vierailija Vieras

  Kuolema ei silti ole Suomen valtion vastuulla. Monet maat ovat Suomea turvattomampia. Silti emme voi ottaa tänne kaikkia turvapaikanhakijoita.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #54
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti