nyt ihmettelen, koronaan on tulossa joku suunkautta otettava lääke

vierailija
Lääkettä voi myös antaa ennaltaehkäisevästi.

Laitatko linkin, jossa on joku lääke on keksitty koronan ennalta ehkäisyyn.

Löysin vain tämän nenäsumutteen, jota ei ole koronaan vaan kaikkiin hengitystiesairauksia varten kuten influenssaan. Estäisi siis viruksen menemistä esim. nenän limakalvolta eteenpäin. Vähän heppoiselta kuulostaa näin äkkiseltään.


Lääke on nenäsumute, jonka tarkoituksena on vaikuttaa yhtiön mukaan kolmella tavalla nenän limakalvojen toimintaan. Sumute ehkäisee ja heikentää viruksen kykyä tunkeutua elimistöön. Therapeutica Borealiksen mukaan lääke voisi olla tehokas Covid-19-tautiin ja myös muihin henkitystieinfektioihin, kuten influenssaan.



Lääkeyhtiö Merck kertoi aikovansa hakea Yhdysvalloissa myyntilupaa uudelle Molnupiravir-koronalääkkeelle. Kyse on suun kautta otettavasta lääkkeestä, joka pyrkii pysäyttämään koronaviruksen monistumisen tartunnan saaneen elimistössä.

”Olisi hienoa, jos saataisiin uusi toimiva lääke. Ja hienoa, että se on pilleri, koska silloin sitä voidaan käyttää alkuvaiheessa kotihoidossa.”
 
vierailija
"Britit hyväksyivät molnupiravirin käyttöön sellaisten koronapotilaiden hoidossa, jotka ovat yli 60-vuotiaita tai joilla on ainakin yksi vakavan koronan uhkaa lisäävä riskitekijä." Käsittääkseni kyse on koronaan sairastunut potilas ja yli 60- vuotias, jolle lääkettä annetaan.
 
vierailija
Kuinka kauan ennalta ehkäisevä lääke antaa suojaa elimistössä? Onko kuten verenpainelääke, pitää ottaa joka päivä? Lääkkeen vaikutushan ei pysty suun kautta pitkään.


Voisihan joku keksiä sellaisen koronakapselin kuten on tämä ehkäisykapseli. Usean vuoden suoja ilman rokottamista, tosin sekin pitää laittaa ihon alle.
Siinä on vaan sama vaara kuin rokotteissa, että lääkevastaisille laitetaan seurantasiru kapseliin mukaan.
 
vierailija
"m1es, post: 33921011, member: 135172"]
Sinusta ei ole sen asian selittäjäksi, koska et itse ymmärrä miten rokotteet toimivat.
[/QUOTE]
Monesko piikki sulla on ihon alla?
 
Minä olen sitä mieltä että corona pilleri on kehitelty sen takia että lääketehtaille tulee enemmän tuottoa pillereistä kuin rokottesteista. Ja varsinkin jos kyseessä on kerta laaki -rokote. Ei ole taloudellisesti kannattavaa lääketehtaille.
moni suuri lääkeyritys (esim Merck, SGK) eivät halunneet osallistua corona virus rokotuksen kehittelyyn koska ei siinä ollut mitään taloudellista intressiä. mutta jos saataisiinkIn pilleri jota pitäisi napsia tietyllä aikavälillä niin johan taas kelpaa lääkefirmojen porskuttaa.
kyllähän se kaikki on aina kiinni siitä tuotosta - ei tässä kukaan koita ihmiskuntaa pelastaa,,, ja tokkopa olemme sitä edes ansainneet.
ei mulla muuta,,,,
Ehkä maailman paskin syy vastustaa mitä tahansa rokotetta tai lääkettä on se, että lääkeyhtiö tekee sillä voittoa. No shit sherlock 😳 Ihanko totta? Mutta oletkos miettinyt, että ne vaatteet mitä on ylläsi - niilläkin vaatefirmat on tehneet voittoa. Siis myyden sulle lämpöä talven kylmyyttä vastaan. Entäs sitten ruokakauppa? Pelkkää voitontavoittelua kaikkialla aina appelsiineistä kotimaiseen maitoon. Koko maailma on katalaa riistoporvarin salajuonta, millä kaikesta sinulle tuotetusta tavarasta ja jopa palveluista revitään salaa voittoa.
 
  • Tykkää
Reactions: m1es
Ehkä maailman paskin syy vastustaa mitä tahansa rokotetta tai lääkettä on se, että lääkeyhtiö tekee sillä voittoa. No shit sherlock Ihanko totta? Mutta oletkos miettinyt, että ne vaatteet mitä on ylläsi - niilläkin vaatefirmat on tehneet voittoa. Siis myyden sulle lämpöä talven kylmyyttä vastaan. Entäs sitten ruokakauppa? Pelkkää voitontavoittelua kaikkialla aina appelsiineistä kotimaiseen maitoon. Koko maailma on katalaa riistoporvarin salajuonta, millä kaikesta sinulle tuotetusta tavarasta ja jopa palveluista revitään salaa voittoa.
Kunhan vaan sanoin mielipiteeni. Ei tuossa minusta ollut mitään hajua siitä että vastustanko rokotteita tai pillereitä. Mutta jos sinuun kolahti niin kovaa että moisella naivilla paatoksella halusit saarnata, niin hyvä niin. Olin kuvitellut, ehkä yksinkertaisesta ajatuksenjuoksustaNI johtuen, että saan olla jotain mieltä mutta se ei ilmeisesti ole sallittua niiden taholta jotka ”ovat aina oikeassa”.
 

Yhteistyössä