Nyt kyllä nousi verenpaina

Eli meidän reilulla vuoden ikäsellä pojalla todettiin maanantaina märkäinen korvatulehdus johon saatiin antibiootit, pojalla putket eli märkää valuut korvasta ulos. Eilen sitten soittelin ensi neuvoon ja kyselin, että onko normaalia, että edelleen korva vuotaa. Juu, jos pojan vointi muuten hyvä niin katsellaan. Tänään sitten soitin uudestaa ja vastaus oli, että ei ku korva pitää imeä puhtaaksi, mut kuule soita tunnin päästä uudestaan, että saat sitten ajan iltapäivystykseen...jossa saakin sitten jonotella ihan riittävästi. Mihinkään muualla täällä ei saa enää täks päiväks lääkäri aikaa.

Ottaa vaan niin päähän kun tietää, että jos ilta menee sairaalalla istuessa niin onpahan sitten taas pienen miehen unirytmit ihan päin persettä |O
 
Joo ja kaiken huippu nyt soitin uudestaan ja sanoin, että varaisin aikaa iltapäivystykseen niin oli taas eri täti ja oli sitä mieltä ettei tämä nyt ole kiireellistä ja kuka on sanonut, että pitäisi korva imeä. Antoi kuitenkin lopulta sen ajan meille.
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Juu, mut oo onnellinen että edes sait ajan. Kaikesta sitä nykyään vaan valitetaan. Vie yksityiselle.
Sen takiahan niitä veroja maksetaan että saadaan palvelua tarvittaessa!
Ja jos lapsi on sairas niin se aika pitää löytyä.Aikuinen voi vaikka vähän kärvistelläkkin.
 
Niin kuin tuossa alussa mainitsin niin täällä ei ole enää tälle päivälle aikoja yksityiselle, siellä mä kyllä yleensä pojan käytänkin. Ja jos tää on valittamista niin pyydän sitä sitten anteeksi ja olen tyytyväinen saatuun aikaan. Alkaa vaan olemaan toisaalta jo aika väsynyt kun poika on elämästään ollut sairaana n. 9 kk ja ikää on 13 kk. Ja yleensä aina on tällästa pompotusta, sen verran pieni kaupunki ettei niille yksityisillekään niin vaan pääse.
 

Yhteistyössä