NYT SE ON TESTATTU! MIKROSSA VALMISTETTU SUKLAAKAKKU! *kuva*

CC-
ilman kuorrutetta näyttää tavalliselta kuivakakulta. Tuon kakun halkaisija on n. 18 cm eli ei kovin iso. Taikina ei juurikaan nouse paistovaiheessa, että jos haluaa isomman kakun, niin kannattaa tehdä kaksinkertainen määrä taikinaa.
 
vieras
Minä tein just eilen tota kun tuli yllärivieraita. Teen sen aina ihan piirakkavuokaan, josta se sitten leikataan kuten piirakka. Koristelen tomusokerilla, jotta pinta näyttää kivammalta. Ja yleensä laitan sekaan jotain, suklaanpaloja tai kuten eilen laitoin vadelmia. Vadelmat sopii tosi hyvin sekaan. Ja eilen löytyi pakkasesta jäätelöäkin tuohon kylkeen.
 
CC-
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Minä tein just eilen tota kun tuli yllärivieraita. Teen sen aina ihan piirakkavuokaan, josta se sitten leikataan kuten piirakka. Koristelen tomusokerilla, jotta pinta näyttää kivammalta. Ja yleensä laitan sekaan jotain, suklaanpaloja tai kuten eilen laitoin vadelmia. Vadelmat sopii tosi hyvin sekaan. Ja eilen löytyi pakkasesta jäätelöäkin tuohon kylkeen.
joo varmasti on tosi hyviä kun laittaa vähän lisämakua sekaan :) noi vadelmat sopii loistavasti suklaan kanssa :p
 

Yhteistyössä