Öljylämmityksen hinta n.160m2 talossa??

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja Talohaaveita, 27.02.2011.

 1. ruutiukko

  ruutiukko Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2011
  Viestejä:
  21 144
  Saadut tykkäykset:
  0
  säästää
   
  #26
 2. helei67

  helei67 Vieras

  Meillä 200 neliöö ja öljyä menee 900 litraa maksimissaan !!!!
   
  #27
 3. "jaa"

  "jaa" Vieras

  laskekaa huonelämpöä ja käyttäkää takkaa. säästätte paljon. ja lotraajat: veden lämmittäminen on kallista.

  jos ei ole varaa vaihtaa lämmitystä, en ostaisi. öljy ei ainakaan halpene.
   
  #28
 4. ....

  .... Vieras

  [QUOTE="Iisakki";24896376]Meilläpäin lämmitetään ilmakuutioita.neliöt ja kuutiot on ihan eri asia.[/QUOTE]

  :)
   
  #29
 5. vierailija

  vierailija Vieras

  öljylämmitys on ihan hyvä ja ei sitä löpöö paljon kulu jos leuto talvi, tilataan joskus menee 2vuottakin melkein, vaan 2000-litraa .Sähkölasku tulee erikseen ja ohan saunaosastolla tehty lattialämmitys sähköllä , voi kriisus sanon vaan, talvella varsinkin sähkölasku nousee siihen kun laskee sähkönsiirtomaksut niin eip naurata.Sauna ja vaatekuivaus kuivurista hyödynnetään annetaan lämpöjen olla,ovet suljetaan kuivaus kuivattaa pinnat huoneesta, ei availla ikkunoita. Veikkaan sähköön menis paljon enempi ..Olihan se erilainen ilmasto asua tämmöses , kuin siin +25 kerrostalo hikisessä kuumassa lukaalissa ,minusta parempi oli olla. Ilmalämpöpumppu ei säästänyt mitään tässä tapauksessa se vei sille sähköyhtiölle vaan lisää rahaa ja sain pahan allergian aluksi .. seinässä on mutta ei päällä.,Takka on lisänä jos tulee sähkökatkoja. Ollaan hyödynnetty kaikki energia muodot omassa elämässä,kaasu,, aurinkoenergia.. kesäsin varsinkin .Jokaisen oma valinta ,se ei ole mitään köyhäilyä vaan järkevyyttä ja vaatii toimeliaisuuden kehtaa toimia.
   
  #30
 6. vierailija

  vierailija Vieras

  Öljylämmitteisen talon ostaminen on yhtä fiksu idea kuin omaan jalkaan ampuminen tai elämää nähneen thaikkuhoron paneminen paljaalla.

  Jos olisin öljylämmitteisen talon omistaja, pyörisin taatusti öisin hikisenä ja unettomana lakanoissani miettien miten pääsen koko roskasta eroon pienimmillä taloudellisilla tappioilla. Talon polttaminenkin olisi harkinnassa oleva vaihtoehto.
   
  #31
 7. vierailija

  vierailija Vieras

  Sähkölämmitteiset talot menevät samaan sarjaan helvetin kallista ongelmajätettä jonka tuoma taakka kasvaa vielä eksponentiaalisesti tulevaisuudessa. Jos olisi aivan pakko valita itsensä tappamisen tai sähkölämmitteisen rintamamiestalon omistajuuden välillä, niin ripustaisin itseni kiikkuun tai imisin haulikon piippua samoin tein.
   
  #32
 8. vierailija

  vierailija Vieras

  Siporex talo rakennettu 1968. Öljypannu uusittu v 2000. 2005 asennettu Ouman automaatti suntti. Kaikki tämä pudotti 3500l vuosikulutuksen n.1800 litraan vuodessa. 2011 asennettu ilmalämpöpumppu. Talossa takkasydämellä varustettu vanha avotakka. Kulutuksen keskiarvo n. 1400 1600 litraa vuodessa. Rakennuspinta ala168m2 . Autotallissa 10 astetta talvisin.
   
  #33
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti