"Oikean" maidon antamisesta

Minkä ikäisenä olette alkaneet antaa tavallista maitoa? Meidän poika oli imetyksellä 10,5kk kunnes itse vieroitti itsensä. Oon sit antanu NAN2:sta, mutta nyt kun poika on 11kk niin mitä luulette, voinko antaa jo tavallista maitoa? Piimää, viiliä ja jotain jogurtteja on syönyt eikä ole tullut mitään allergiaoireita. Ajattelin vaan että onko siitä ä-korvikkeesta enää loppuusa mitään "hyötyä"..??
 
meillä alettiin antamaan siinä vähän vajaa 1 vee ja tosiaan totuteltiin jonkun aikaa. taisi mennä sellanen 3 viikkoa, kun sitten oltiin ihan kokonaan tavllisessa maidossa. annoin kans sillei, että 10ml tavallista maitoa yhteen pullolliseen korviketta. sitten aina joka päivä lisäsin sen 10ml. ja viimesellä viikolla annoin sitten jo enemmän aina korviketta, lisäsin reippaammin, kun mitään oireita ei tullut. nyt tyttö juo sitten ihan tosissaan maitoa, tuntuu, että pitäs koko ajan saada juoda sitä :) näin meillä...
 
meillä aloiteltiin tavallista maitoa siinä 10-11 kk iässä. Tuttipulloon tuttelin sekaan pikkuhiljaa lisäillen. Kun mitään allergiaa, eikä mitään muutakaan tullut, niin tuttelit jätettiin pois jo alle 1-vuotiaana.
 
Meillä alettiin antamaan oikeaa maitoa 10kk iässä, ekat pari viikkoa laitettiin maitoa pelkästään ruokien sekaan. En lantrannut missään vaiheessa oikeeta maitoa esim. korvikkeella. 11kk iässä taisi jo olla kokonaan oikealla maidolla.
 
Me ollaan vasta nyt siirrytty tavalliseen maitoon...poika 1v1kk .masuvaivoja ikänsä kovasti ollut. kakka oli aluks löysää kun tavallista maitoa sai ja pylly paloi herkästi maitotuotteista.sillä pitänyt tosi varovasti edetä...välillä kakka taas kovalla tavis maidosta,mut nyt alkaa näyttää jo hyvältä.ei enään oireile :)
 
Alkuperäinen kirjoittaja Jonina:
Onko teillä mennyt lapsella maha sekaisin eli kakka löysäksi tms. tavallisen maidon antamisen jälkeen?
Meillä tytöllä meni maha ihan kuralle jo pelkästä parista lusikallisesta viiliä tai piimää, tällöin tyttö oli paria viikkoa vaille 1v. Sitä sitten kesti ja kesti, pari päivää taukoa ja taas uutta yritystä, aina vaan sama homma....Neuvolasta sanottiin että toisilla se vaan vie kauemmin ennenkuin maha tottuu. Nyt tyttö 1v.4kk ja varmaan vasta reilu kk juonut ihan pelkästään tavallista maitoa, nyt onneksi ei millään lailla oireile!

 
meillä alotettin 10kk viilit ja maustamattomat jugurtit ja piimä. sit 11k iässä aloin antamaan korvikkeen sijaan maitoa ja n. 11,5kk juotiin pelkästään oikeaa maitoa.
ja tosiaan minkään laisia oireita ei tullut.
 
meillä kaksos pojat sai 10kk pikku hiljaa oikeeta maitoa 20ml+80ml NAN:ia ja päivä päivältä nostin maidon määrää kunnes joivat pelkkaa maitoa ja jugurttia muutamia teelusikallisia/päivä ja ei tullu mitään ei edes kakka ollu löysällä.
 

Yhteistyössä