oisko vinkkiä millä renkaiden jälet lattiasta pois

elikkäs tällänen ongelma.. vaunujen pyöristä siis tullu karseet sellaset vihertävät jälet muovilattiamattoon.. googletinki jo ja löysinki samasta ongelmista kärsiviä ja ratkaisua ei löytynyt (mutta keskustelut olivat muutaman vuoden vanhoja joten ajattelin josko ois tullu joku ihme aine jolla lähtis)

en oo varma että onko jälki juuri rrenkaasta vai sitten ois nurmikosta tarttunu väriä renkaisiin ja siitä sitte lattiaa tai jtn muuta

Taikasientä oon koittanu, kloriittia, viemärinpuhistus aineella kans tullu yritettyä..:D
mutta ei..

harmittaa kun ajattelin aluksi kun jälkiä oli vähän niin että kerkeehän ne putsata no nyt ku on jo aika hirveen näkönen lattia ja rupesin putsaamaa niin ne ei sitte lähtenykkä..
 
eipäei
eipä taida lähteä millään, muovimatto menee pilalle, jos siinä pitää kumirenkaisia rattaita. Se lattiamateriaali ja renkaiden kumi reagoi jotenkin yhdessä niin, että maton väri muuttuu, eli pesut ei auta.
 
"vieras"
Meikä on hinkannut pianon renkaista jättämät naarmut kaakelilattiasta ihan perinteisellä vimillä ja juuriharjalla. helevetinmoinen homma, mutta kyllä ne irti lähti, kun tarpeeks kauan jynssäs:D
 

Yhteistyössä