Okei, eli tää on nyt sitten se uusi ja hieno muutos?

  • Viestiketjun aloittaja "Just"
  • Ensimmäinen viesti
"Just"
Enpä menis ihan äkkiä kehumaan.

Miks nää muutokset pitää aina heittää täysillä laidasta laitaan, ei näihin ihmisten silmät äkkiä totu. Mitä vikaa siinä edellisessä palstassa oli? Tää on sekava, liian värikäs ja täysin vailla mitään johdonmukaisuutta.
 
"vieras"
no onko täällä jotain uusia hymiöitä? mistä voi aloittaa uuden keskustelun? liian paljon kaikke ympätty yhteen.Ja miksi näistä ei lähe lähettäjä ja viesti pois kun on ne kerran kirjottanu vaan ne jää tohon laatikkoon,ei ennen jääny.Nyt saa aina mennä ite sivun taaksepäin ja deletoida ne pois.
 
EiEnääX
mie oon nuori mut en tykkää ikinä muutoksista. on kiva ku asiat pysyy päivästä toiseen turvallisina ja rutiininomaisina. Toivottavasti ei olis kohta enää näin hidas tää jutska. ja enää en voi olla käyttäjänimenä X koska kolme merkkiä pitää olla nikissä. höh.
 
Ainakin on hitaampi kuin ennen. Mukavasti myös rikottu osiin, että olisi varmasti mahdollisimman vaikea hahmottaa. Värit eivät sovi toisiinsa jne. Tietokonemaailmasta tuttu sanonta "If it's not broken don't fix it" olisi ehkä kuitenkin kannattanut ottaa tosissaan.

Onneksi kaikkeen tottuu paitsi jääpuikkoon perseessä.

Ilmeeni, kun näin uudistuksen:
 
.. :)
No mut hei, kaikki jotka on FB:ssä, varmaan muistavat kun viimeksi sivu uudistui. Itsekin kirosin sillon että kuinka hiivatissa sitä pitäisi osata käyttää! Nyt en enää edes muista mimmonen fb ennen oli... :D Joten tähänkin kyllä tottuu.. :)
 

Yhteistyössä