Okei, eli tää on nyt sitten se uusi ja hieno muutos?

  • Viestiketjun aloittaja "Just"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Ohhoo! tavallaan selkeämpi joo, mutta sininen oli jotenkin rauhoittavampi väri. Täytynee totutella taas.

Eikö muuten lähettäjän ja otsikon paikkakin tässä vastauksessa ole vaihtuneet?
 
Miksi tästä piti tehä Fb:n kopio? Vai onko idea, että tänne kirjoittelevat ihmiset voisi jotenkin tulevaisuudessa löytää suoraan nickin kautta myös fb:stä? Ja miksi ihmeessä tästä piti tehdä näin kovin kankea sivusto, mun vanha kone parkani ei jaksa pyörittää näitä kaikkia osia kunnolla.. :(
 
"Jepulis"
Alkuperäinen kirjoittaja oot tymä;21882656:
Ainakin on hitaampi kuin ennen. Mukavasti myös rikottu osiin, että olisi varmasti mahdollisimman vaikea hahmottaa. Värit eivät sovi toisiinsa jne. Tietokonemaailmasta tuttu sanonta "If it's not broken don't fix it" olisi ehkä kuitenkin kannattanut ottaa tosissaan.

Onneksi kaikkeen tottuu paitsi jääpuikkoon perseessä.

Ilmeeni, kun näin uudistuksen:
Erittäin paljon samaa mieltä. Mutta onneksi tuolla lukee KakplusBETA, joten ehkä vierailijoiden kommentit otetaan vastaan.

Ehkäpä ylläpitäjät saavat layout-suunnitelmat harjoitustöinä, jolloin kokeillan aina jotain kivaa uutta? Muistamme esim psykedeelisen taustakuvan. Valitettavasti näiden perusteella en usko että ammattilainen voi olla visuaalisen ilmeen taustalla. Yksikään ilmeenkohennus ei ole ollut hitti.

Ja nykytrendi kyllä on käyttäjäläheisyys - hyvä käyttöliittymä on sellainen mikä on käyttäjän mieleen visuaalinen, helppo käyttöinen (asiat löytyvät loogisesti, jne). Toimiva tuote ei ole sellainen, minkä joutuu opettelemaan käyttöohje kädessä.

Mutta tämä sopii passelisti tähän
 
Noh noh, älkääs nyt lynkatko heti, saitti ei ole varmana vielä valmis.
Kyllä te tähänkin totutte, ei kannattane ensimmäisen 30min aikana huudella; 'hyyiiiiiiiiiiiii, en tykkäääääääääääääää-ääää-ääää, vanha takas'

Niinhän te olette aina huudelleet, kun palsta muuttuu :D
 
"vieras"
voisiko joku nyt kertoa et mitä noi punaset ja siniset kirjekuoret meinaa? ja mistä niitä uusa hymiöitä saa? ihan tyhmää kun nyt ei enää etusivulla nää mitkä aloitukset on korkannu,millään muista et onko minkäkin alituksen lukenu! Ja miten saa kirjotettua värillä? vai onko sekin vaan rekkautuneiden yksinoikeus,se on väärin se.
 
:rolleyes:

Tuollaista olenkin tänne kaivannut, jee!

Mutta siis muuten... mä en ole niitä ihmisiä jotka sopeutuu helposti johonkin ihan uuteen. Täytyykin tässä hetki ihmetellä. Paransiko tämä uudistus haku-toimintoa mitenkään? Hidasta ainakin on, alkukankeutta ehkä?
 
"vieras"
Tämä vähän aloituksia yhdellä sivulla-tyyli sopii vain palstoille, joilla on vähemmän liikennettä. Täällä satojen viestien paikassa aika turhauttavaa selata kymmeniä sivuja tullessa palstalle. Inhottaa tuo tyhjä tila vastauksien otsikoiden välissä.
 
[QUOTE="Jepulis";21882732]Erittäin paljon samaa mieltä. Mutta onneksi tuolla lukee KakplusBETA, joten ehkä vierailijoiden kommentit otetaan vastaan.
[/QUOTE]

Näinhän se on. Eiköhän tämä tästä kehity. Enkä nyt tiedä oliko se vanhakaan loppujen lopuksi parempi, mutta siihen oli sentään tottunut. En lopeta palstailua tähän. Ihan vain teidän kiusaksi.
 
?.?
[QUOTE="vieras";21882789]Tämä vähän aloituksia yhdellä sivulla-tyyli sopii vain palstoille, joilla on vähemmän liikennettä. Täällä satojen viestien paikassa aika turhauttavaa selata kymmeniä sivuja tullessa palstalle. Inhottaa tuo tyhjä tila vastauksien otsikoiden välissä.[/QUOTE]

peesailen..täällä trafiikki kuiteskin aika vilkasta, kuten myös sananvaihto.
 

Yhteistyössä