Olenko nyt ketoosissa, kuka osaa kertoa?

  • Viestiketjun aloittaja mistä tietää
  • Ensimmäinen viesti
mistä tietää
Laihdutan, kalorit on 600-1200 ja kerran viikossa herkkupäivä jolloin ei kaloreita lasketa. Joskus pidän myös paastopäivän jolloin kaloreita tulee tuo 600.
Liikun joka päivä. Niin ja tätä laihdutusta on kestänyt nyt kuukauden päivät, ja vasta nyt, olisiko muutama päivä, niin henki haisee ihan HIRVEÄLLE?! Vaikka kuinka pesis hampaat niin muutama minuutti kun henki alkaa taas haista... :( On kielikin karvainen tai valkoista on ja sitäkin pesen. Ennen siis ikinä ei oo tämmöstä ollunna?
 
näin
Herkkupäivä kerran viikossa? Jos vedetään silloin hirveesti hiilihydraatteja niin ketoosi katkeaa ja täytyy taas odottaa noin 3-5 päivää että se käynnistyy uudelleen.

Pitää muistaa myös että liian alas ei saa kalorimääriä laske koska silloin kehon aineenvaihdunta muuttuu.
+ karppaamisesta että ei se tarkoita että proteiinia voi syödä mielin määrin, vaan hiilihydraatit korvataan rasvalla - mieluiten kasvis tai kalarasvoilla ja pitää huoli että vitamiineja hivenaineita ym tulee riittävästi.

Paskanhajuinen hengitys voi johtua muustakin kuin ketoosista. Googleta ja ota selvää.
 
hiilarit tosiaankin minimiin jos ketoosiin halutaan eikä se oo mikään pitkän tähtäimen laihdutuskeino. itseasiassa se ei edes ole laihdutuskeino vaan nesteen poisto. apteekista saa niitä pissaliuskoja et voi ite stiksata et onko pissassa ketoaineita. ja kuten edellä sanottu jos vkossa on yks hiilaripäivä ni se siitä ketoosista sitte ja alusta alettava, tovi menee ennenku siihen ketoosiin pääsee. itellä oli 3 päivän hedari ennen sitä kun en tajunnu sitä suolihuuhtelua tehdä heti. vkon verran taisin ketokarpilla sitkoilla, sit riitti. olo oli kyllä timmi sen jälkeen mut en kyllä ihan helposti uudestaan lähtis.
 

Yhteistyössä