Oletko/etkö ole ottanut äitiyspkakkausta toiselle lapselle?

  • Viestiketjun aloittaja Pakkaus
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Meidän ei tarvitsisi ottaa toista pakkausta, kun vaatteita on niin paljon esikoisen jäljiltä, mut jos pakkauksessa onkin ihania vaatteita, niin eihän sitä voi vastustaa :) . Eli riippuu siitä miellyttääkö pakkauksen vaatteet silloin vai ei.
 
vieras
Otan. Tuntuu aika pieneltä se raha kuitenkin, ja pakkauksessa tykkään etenkin että saa makuupussin ja paljon muuta tarpeellista, vaikka esikosta on kaikki tallella.
Jotenkin on ihana päästä hypistelemään sitä pakkausta, muita hankintoja kun ei kakkoselle tarvitse tehdä :)
 
Minä päädyin ottamaan pakkauksen, kun edellinen pakkaus on vm. -03 ja tavaratkin ovat lennelleet pitkin Suomea.
 
En ota pakkausta tälle toiselle.
Vanhasta pakkauksesta on tallessa kaikki semmoset käyttötavarat, niinku kynsisakset, kylpylämpömittari, lakanat, pyyhe, harja, jne..

Pieniä vaatteitakin on sellainen äp-laatikollinen jemmassa ja sukupuolen mukaan sitten ostetaan lisää sillä rahalla jos sattuu uusi tulokas olemaan eri sukupuolta.

140 eurolla saa jo todella paljon vaatteita, kun ei tarvi mitään muita tarvikkeita ostaa. Varsinkin kun tuolta meidän kirpparilta tekee aina niin mielettömän hyviä löytöjä että tuolla summalla sais vaatetta jo monelle pikkuiselle :)

Pakkaus olisi siis meidän tapauksessa tarpeeton, vaikka sitä olisikin ihana hypistellä ja tutkia :heart:
 
mä tässä juuri punnitse, että ottaisko pakkauksen vai rahaa... Lähinnä sikis, kun en ollut oikein tyytyväinen tohon esikon pakkaukseen laadullisesti... kahet potkarit on pojan käytön jäljiltä puhki kuluneet, vaikka niitä ei todellakaan ole edes montaa kertaa pidetty/pesty :/ Rahan vois sit laittaa vaikka niihin tuplavaunuihin, jotka tässä kuitenkin on hankintalistalla..
 
En ottanut, mulla on 2-vuotta sitten tullut pakkaus ja kaikki siitä tallessa. Lisäksi uusi tulokas on samaa sukupuolta ja vielä samassa kuussa syntyy kun esikoinen eli todellakin on kaikkee jo liiaksikin.

Saan sillä 140 eurolla paljon täsmällisemmin mitä tarvitaan. Ja paljon nätimpää vaatetta. Lisäksi pakkausessa on paljon turhaa, mitä teen uusilla lehtisillä, kynsisaksilla, liukuvoiteilla, haalareilla (niitäkin on jo liikaa, eilen ostin taas alesta yhden lisää - koon 50 haalari 6 eurolla Lindexiltä ), makuupussilla (joita on jo itseasiassa 2 ku on saatu toinen ja lisäksi ostin esikoiselle lämpöpussin..), peitolla, muovifroteella....
 
Meillä pakkaus otettiin ainoastaan kolmoselle. Ja täytyy sanoa että ois kuitenkin kannattanut ottaa pakkaus rahana. Vaatteet kun oli enimmäkseen niin pieniä ettei niistä ollut iloa kestovaippojen kanssa montaakaan viikkoa :/
 
Sone
Sitä minäkin pähkäilen kannattaskohan ottaa... Meillä on tosi paljon vaatteita, mutta ne on kaikki tyttöjen melkeenpä.. Joitain neutraaleja on. Nyt jos onbkin vaikka poika..

Taidanpa ottaa sen ihan jo sen takia että sitä on kiva päästä tonkimaan ja lajittelemaan uusia pehmeitä vaatteita :D
 
tokalle en ottanut, syynä että ikäeroa 1. ja 2. väliin tuli 2v ja esikoisen paketti vieläkin huippu kunnossa ja sen lisäksi ne mitä lahjaksi saanut ja saatiin kun toinen synty niin liikaakin vauvan vaatetta, ostin rahalla turvaistuimen...

 

Yhteistyössä