Oletteko ostaneet ulkomailla all inclusive....

  • Viestiketjun aloittaja "Miia"
  • Ensimmäinen viesti
"Miia"
eli onko kellään tietoa et onko halvempaa ostaa se täyshoito paketti paikanpäältä vai markanjärjestäjältä? Tässä sitä nyt arvotaan et miten kannattaa tehä. Matkaan lähtee siis 2 aikuista ja 2 lasta. Matkakohde Kreikka/ Rhodos.
 
Varmaan riippuu hotellista. Meillä ainakin Turkissa paikan päällä on ollut halvempi - hotellin omistaja teki ensin tarjouksen, jota ei kuitenkaan heti otettu, ja siitä parin tunnin päästä tuli tarjoamaan niin, että lapset kokonaan ilmaiseksi ja aikuisillekin matkanjärjestäjän hintaa halvempi. Säästettiin pitkä penni :) (muistaakseni matkanjärjestäjän kautta olis lapsistakin maksanut jotain extraa)
 
"alli"
Oltiin viime syksynä Rodoksella allinclusive-lomalla, sen hintaa en varmaksi muista, mutta edelliskeväänä äitini oli Kreetalla, ja silloin aikuisen hinta (ruoalle siis) olisi ollut 154€. Se on Kreikan hintataso huomioon ottaen niin vähän, että ei tullut mieleenkään selvittää mitään muuta. Matkanjärjestäjä oli Aurinkomatkat, heillä on ollut melko edullisia allinclusive-hintoja joihinkin muihin matkanjärjestäjiin verrattuna.
 
"Miia"
Meidän matkanjärjestäjällä tällaiselle porukalle siihen hotelliin maksaa 670e. Mies saattaa ruoan kans juoda kaljaa tai viiniä mut mä en juo koska kaljasta en tykkää ja paikallinen viini ei mitään hääviä ole. Ja muutenki nyt ollaan lasten kans reissussa niin ei tule varmaan juotua ollenkaan. Niinpä mietin et onko tuo aika kallista ku ei tiedä kreikan hintatasoa ollenkaan.
 

Yhteistyössä