Oletteko säilyttäneet lapsenne napatyngän?

  • Viestiketjun aloittaja Jaspis
  • Ensimmäinen viesti
Jaspis
Meillä on tallessa vain nuorimman kuivunut "napa" =)
Kaikkien viiden on kyllä ollut, mutta ne ovat matkan
varrella hävinneet.
Ensihampaitakin on yritetty tallettaa, mutta kun lapset tulee
isommiksi ne haluaa aina uudestaan nähdä näitä muistoja
ja niin ne sitte pikkuhiljaa häviää, harmittaa... :/
Onkohan kellään omaa kuivunutta napaa jonka olisi
omalta äidiltään saanut, olisi kyllä ihanan liikuttavaa :heart:
 
ei suoraan sanoen ole tullut mieleenkään. Ekalla ei hammaskeiju käynyt ja niin yritti itse säilöä hampaita mutta ajanmittaanhan ne mureni pieniksi muruiksi. Ekaksta taitaa olla hiuskiehkura vauvakirjassa mutta noista kahdesta muusta ei sitäkään. valokuvia ja ihania muistoja ihan riittämiin
 
PiHa
No just ei oo sit edes mieleen tullut säilyttää mitään napatynkiä. Hampaita tuo toinen juniori on sormusrasiaan säilönyt jo 3 kappaletta ja ne vasta hienoja aarteita ovatkin. Vanhemmalta tyttäreltä on valokuvakansiossa pitkä musta hiuskiehkura.Kuvia sitten onkin runsain mitoin =)
 
SattuuhanSitä
No yritystä oli, mutta kohtalo puuttui peliin!
(tämä tarina on sitten aivan varmasti tosi):
Kuivunutta napatynkää säilytettiin kylpyhuoneen eräässä laatikossa. Kun kyseisestä napatyngästä aikanaan irrotettu vauva oli noin 1-vuotias, hän eräänä päivänä löysi sen. Näin kun hän pisti sen suuhunsa ja nielaisi ennen kuin ehdin tehdä mitään. Että sinne meni. :xmas:
 
anne-68
Juu,olen säilyttänyt kaikkien kolmen muksun.Vanhin jo tänä vuonna 18v,ja ihan iloinen on aina kun vauvakirjaansa lukee ja sieltä sivulta sen tynkänsä löytää.Mitä ihmeen yäkkiä siinä on!Äidin ja lapsen ensimmäinen yhteys!
 
magda
:x Uh. En ole minäkään tullut tuommosta koskaan ajatelleeksi. Mutta onhan meillä maitohammas rasiassa ;) Ja tukkaa, mitä pikkutyttö leikkasi iotseältään ison nipun parivuotiaana :D
 

Yhteistyössä