oliko teillä kävelytuoli turha ostos vai

Riippuu lapsesta.

Meillä ostettiin se esikoiselle, joka käytti sitä paljon. Esikoinen lähti tosi hitaasti liikkeelle ja siksi häntä olisi pitänyt viihdyttää koko ajan hänen ollessaan lattialla. Kun istui tuolissa, niin pääsi vähän eteenpäin ja näki kunnolla ympärilleen. Esikko ei koskaan "kävellyt" sillä tuolilla vaan lykki itseään eteenpäin huonekaluista tai potki jaloilla kuin potkukelkalla.

Kuopus taas lähti liikkeelle todella aikaisin. Häntä tuoli taas hidasti eikä siitä edes yltänyt ottamaan käteen mitään mielenkiintoista, mitä näki lattialla tai hyllyllä tms. Kuopus siis ei sitä tuolia käyttänyt oikeastaan ollenkaan. Niin ja tämä kuopus kyllä oppi "kävelemään" siinä, mutta lähinnä siis käytti tuolia taaperokärrynä eli nousi sitä vasten seisomaan ja työnteli sitä ympäriinsä.
 
rita18
meillä oli turha,aluks poika ei siinä viihtyny,loppujen lopuks latettii nse komeroon ja sinne se sitten jäi.. nykysin tuoli on mummolassa,jossa poika sillä pärrää jonkin verran,ku siellä on koiria niin ei oo heti niitä kiusaamassa =)
 
pihlanmamma
Hyvä apu oli kävelytuoli siinä vaiheessa kun lapsi lähti liikkeelle eikä saanut muuten mitään hommia kotona tehtyä. Suihkussakin pystyi käymään kun lapsi odotti ovensuussa kävelytuolissa. Kannattaa katsella jos löytäisi kirpparilta käytettynä, säästäisi monta euroa. Käyttöaika on kuitenkin lyhyt.
 
ei onneksi ostettu, saatiin kaverilta lainaan, mutta käyttämättä jäi. poikamme onnistui jotenkin merkillisellä tavalla kampeamaan itseään siitä ylös niin että koko ajan sai olla vahtimassa.hän opetteli sitten muutenkin kiipeämään ennen kuin kävelemään.
 
Moikka!!Meillä kävelytuoli oli todella tarpeeseen kokeiltiin sitä jo ennen 6kk ja tykkäs jo sillon kovasti vaikka tietty eka tarvi opetella käyttö kaikki tuttavat sitten naureskeli ku meijän likka paineli sillä tuhatta ja sataa likka ei kontannu ennen ku oppi käveleen ja ryömiä vähän ennen ja oppi käveleen 9,5kk tosin se ei kyl o herkkua ku niin aikasin oppii mut muuten loisto apu jos muuten vauva ei viihdy lattialla meillä ei ainakaan joko sylissä sit tai lattial huudettiin...
 
suosittelen jos lapsi vähänkin vaikuttaa menevältä sortilta
meillä jätkä pääsi siihen 5kk iässä eikä olisi malttanut tulla pois,aina piti päästä ku näki sen ja meno oli aivan hurjaa,otti juoksu askelia ja nosti sitten jalat ilmaan..(kiitos pitkän käytävän)
tenavakärry oli meillä ihan turha sillä työnsi mielummin kävelytuolia kun siihen pysty kunnolla nojaamaan.
haittapuolena mainittakoon että sielä olessaan ylettyi paikkoihin mihin ei muuten päässyt,laatikot kukkaruukut..varo vain!
 
Meillä on kahdella lapsella käytetty paljon, ovat viihtyneet ja pääsevät sillä hurjan nopeasti eteenpäin. Mielestäni ei ole meillä kävelyä hidastanut. Päin vastoin, lapsi viihtyy ja esim. pesuhuoneessa saan pyykit ripustettua kun tenava on siinä, joka huoneen lattialla kun ei viitsi antaa lapsen möyriä. Lainasin sisarelleni tuolia myös, heillä sille ei juuri ollut käyttöä.
 
meillä se osoittautui aika tarpeettomaksi. pari kertaa pikkulikka siinä istui, mut ei pahemmin innostunut. no vieläkin se on tytön huoneen nurkassa, kun en saa poiskaan kuskattua ja likka käy välillä soittelemassa siitä niitä biisejä :)
 
melina
kuten joku jo aikasemmin sanoi niin kotityöt (esim imurointi) sujui tosi näpsäkästi ku lapsi oli kävelytuolissa. hyvä vehje ehdottomasti. kuulemma hidastaa kävelyn oppimista, mut ei meillä ainakaan oo tälläistä huomattu :D kirpparilta ostin meidän kävelytuolin, makso hurjat 5 euroo :)
 
En halunnut ostaa lapselle sellaista härveliä. Aivan kauhean näköinen.
Meillä ei lapsi olisi tarvinnut sellaista. Ylös nousemisessa oli eniten kaatumisia, jolloin olisi voinut tarvita mutta se aika meni nopeasti ohi kun tasapaino kehittyi. Jos ostat suosittelen ostamaan käytettynä.
 
Meillä tyttö meinasi tikahtua nauruunsa, kun ensi kerran laitettiin tuoliin!! 50eur maksoi itsensä takaisin sillä sekunnilla! Viihtyy tuolissa edelleen loistavasti, eikä kyllä mielestäni ole haitannut kehitystä kävelyn/seisomisen kannalta. On nyt 10 kk ja kävelee tukea pitkin JOKA PAIKKAAN.... :p Kannattaa testata ennen ostoa, että ylettyykö jalat lattiaan, on todella suuria eroja eri tuolien minimikorkeuksissa!
 
Meillä oli tosi hyvä ostos ja lapsi viihtyi siinä tosi hyvin! Osittain myös sen avulla oppi ilmeisesti suht. aikaisin kävelemään(9kk). Käyttöikä tosin jäi hiukan lyhyeksi, kun lapsi oppi kunnolla istumaan vasta 7kk.n iässä, jolloin sitten ostettiin tuo tuoli. No, pikku2.n saa myös saman tuolin käyttöönsä, eli oli hyvä ostos meille =)
 

Yhteistyössä