Olisitko SINÄ ollut valmis äidiksi 21-vuotiaana?

  • Viestiketjun aloittaja Kyselijä
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Kurjaa lukea, että ihmiset sekoittavat vapaudenkaipuun huonoon äitiyteen. Ei sitä hyvää äitiyttä tai valmiutta sillä määritellä, kiristääkö kotona kököttäminen hermoja - useimmilla kiristää, kun on tottunut näkemään päivän aikana oman ikäisiäkin ihmisiä ja tekemään muutakin kuin vaihtamaan vaippoja tai lämmittelemään vellejä. Se on ihan normaalia, että ketuttaa se kotonaoleminen. Ei se ole pois rakkaudesta lapseen.
 
Mama the strange
Mä en ois ollu 21-vuotiaana valmis äidiksi. Halu mennä ja tulla oli vielä liian suuri. En ois ollu 21-vuotiaana täältä katsottuna valmis kovin moneen muuhinkaan asiaan.
 
vieras
nuorimmainen syntyi tarkoituksella, kun olin 21 ja toinenn muksu sitten heti perään. Opiskelut oli takana eikä täydellistä työpaikkaa ollut löytynyt. Lasten aikana opiskelin lisää 2 tutkintoa ja kolmas lapsi syntyi sitten viimeisen opiskelupaikan lopputyön aikaan.

Alkuperäinen kirjoittaja Kyselijä:
Huomioiden, että myös sen ikäisenä on 9 kuukauden odotus- eli "valmistautumisaika"?
 
Sain esikoiseni Tammikuussa -87 olessani 21v(täytin kesällä 22v.)

..ja kysymykseen olinko valmis?..ei aivan valmis voi ollakkaan, mutta "valmistautunut" kuitenkin :)..ja Yh:na hänet sitten hoisinkin yksikseni. Oli elossa ylämäkeä ja alamäkeä, mutta kaikkineen pärjättiin ihan kivasti!:wave:
 

Yhteistyössä