Olisitteko loukkaantuneita...

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Jos mummolta ja papalta tulisi joulukortti jossa olisi lueteltu teidän perheenjäsenten nimet, mutta toivottajina olisivat Äiti ja Isä??

Eikö kortti ole tarkoitettu silloin vain heidän lapselleen? Joka vuosi sama homma. Kuitenkin paketissa luki toivottajina mummo ja pappa... (kortti ja paketti tulivat siis eri päivinä postista)
 
no en
no en todellakaan olisi, jos kuitenkin paketin lähettää. meillä tuovat juhannuksena paketin, jos sitä ennen ei nähdä. ja eivät osaa kuulemma ostaa edes mitään jos eivät näe, eivät ymmärrä ilmeisesti kokootaulukoita.

vanhemmuus lienee tärkeä asia heille, isovanhemmuuskin kun lähettävät lapsile jotain lahjaa.
 
"heh"
oli kait tää vitsi.. ??! hehheh.. mä en ymmärrrä et nykyäää ei oo huumorintajua etes hitustakaan jälelkllä ja joka vitsn pikku asiasta kiukutellaa ja loukkaannutaan..
 
Blue
Onneksi teillä ei ole uusioperhettä. Mahtaisi siinä mennä sukulaisilla tovi kun jokaiseen korttiin ja pakettiin pitäisi erikseen luetella sukulaisuus(tai ei sukulaisuus-)suhde jokaiseen perheenjäseneen. Ei kun anteeksi, siis uusioperheenjäseneen....
 
miunmau
Toivottavasti tulevaisuudessa omat lapseni löytävät itselleen miehet ja saavat lapsia. Ja kyllä, jos lapsilleni (ja heidän perheelleen) joulukortit lähetän, niin kortit tulevat kyllä äidiltä ja isältä :)
 
ap nyt tolkkua tuohon
Helvetti, ihminen uskalla enää sanoa mitään, tehdä mitään, olla mitenkään päin, kun joku vetää herneen nenään.

Ihanat isovanhemmat kun lähettävät kortit ja paketit. Moni laiskistuu vanhemmiten, mieluiten mentäisiin valmiiseen. eikä jakseta paketteja tai kortteja laittaa varsinkaan jos useampi lapsi ja lapsenlapsi.
 
"vieras"
No niin, ja jos siinä olisi lukenut pelkät nimet että toivoo "Reino ja Maija", niin sitten miehesi varmaan itkisi että
BYHYHYY, mun äiti ja isä on hylänneet minut! :D

Koita nyt muistuttaa niitä, että seuraavaan korttiin pitää kirjoittaa sekä äiti ja isä, appi ja anoppi että mummo ja pappa ja varanvuoksi vielä etunimetkin, niin kenellekään ei tule paha mieli.
 
"yx vaan"
Onneksi teillä ei ole uusioperhettä. Mahtaisi siinä mennä sukulaisilla tovi kun jokaiseen korttiin ja pakettiin pitäisi erikseen luetella sukulaisuus(tai ei sukulaisuus-)suhde jokaiseen perheenjäseneen. Ei kun anteeksi, siis uusioperheenjäseneen....
Juurikin näin... puolet kortista menis sukulaisuussuhteiden setvimiseen, hyvä kun jouluntoivotus mukaan mahtuis :D
 
verisesti!
Kyllä loukkaantuisin niin verisesti! Minulle saa lähettää vain kirjakielellä kirjoitettuja kortteja. Lopussa pitää asianmukaisesti lukea lähettäjä. Hyväksytty muoto on: Matti ja Maija Meikäläinen. Jos eivät ole naimisissa, niin sitten pitää lukea: Matti Meikäläinen ja Maija Suomalainen. Huomatkaa, että miehen nimi kuuluu kirjoittaa aina ensin.
 
voi kauhee
Meillä lapsi kirjoitti tädeille ja mummoille kortit ja niissä lukee toivottajina "maija, kaija, isä ja äiti". enpä usko että minun isä tai sisko on moksiskaan vaikka ei ollakaan heidän isiä tai äitejä
 
"jouluihminen"
En pahoittaisi jos heitä kutsuttaisiin sillä nimillä. Omat vanhempani sekä appivanhempani tosin ovat vaihtaneet nimityksiin mummu ja pappa sekä mummu ja vaari kun lapsenlapsia on tullut. Sellainen nimitys passaa meille heidän lapsilleenkin tai miniöille ja vävyille.
 
mein vanhemmat on nyt ottanu vakioks kaikissa joulukorteissaan ym mitkä vaan hiton kortit mitä tulee sen jälkeen ku näitä lapsen lapsia on tullut niin nimet mummi ja ukki. kyllä sen tajuaa että se kaikkien iloks tarkotettu ellei nyt tietenkään ole jonkun synttärikortti.
 
"vieras"
Alkuperäinen kirjoittaja Aamuäree;27723798:
Mummo ja Pappa
Äiti ja Isä
Anoppi ja Appi


Näin




Toki tuossakin saa riitaa ja pahaa mieltä aikaiseksi, kun alkaa pohtia missä järjestyksessä nimet on listattu.....
Äitimummo ja isäpappa, rakkaan miniämme anoppi ja appi.
 

Yhteistyössä