Olisko poliisin vaimolta kysyttävää? :)

  • Viestiketjun aloittaja poliisinvaimo""
  • Ensimmäinen viesti
Millainen arvomaailma miehelläsi on? Esim. onko hän ehdoton lakipykälien noudattaja tyyliin "nälkään kuoleva ei saa varastaa kaupasta"? Miten hänen ammattinsa vaikuttaa hänen persoonaansa? Pelkäätkö miehesi puolesta tai aiheuttaako miehen ammatti negatiivisia asioita (tai positiivisiakin) teidän suhteeseen?
 
poliisinvaimo""
No vaikka vaalisalaisuus onkin, niin voin paljastaa että eipä persuja meidän talossa äänestetty :) eikä äänestetä. Mitä tarkoitat mitä on miehiään? etelästä hän on, ja tekee osaksi.
 
poliisi
täällä päin ei vanhemmat konstaapelit tee kuulusteluja...höpö höpö...taas jollaki tylsää ja keksii näitä aloituksia...kun näytti jo 4 aloitus tulevan tyyliin onko kysyttävää.
 
poliisinvaimo""
Työasiat jää työpaikalle, niin myös työ varustus. Eli pamppukin ;)

Mieheni ei ole ehdoton lakipykälien noudattaja, mutta tietenkin ammatti osaksi heijastuu myös vapaa-ajalla esim. ei kovin suotavaa ole perseillä tuolla kovin :) Ammatti vaikuttaa persoonaan tietenkin aina vähän, mutta toisaalta ei lainkaan negatiivisesti :D Mutta kuitenkaan ei hänestä uskoisi, että poliisin työtä tekee. Tai yleinen käsityshän on se, että poliisi on rasisti, ja poliisin vaimo tietää mikä nyrkki on. Meillä se ei mene niin :) Joskus pelkään, jos menee ylitöiksi ja ei ole pystynyt ilmoittamaan mistään. Mutta useimmiten voin turvallisin mielin olla ja päästää hänet töihin.
 
"hippi"
Alkuperäinen kirjoittaja poliisinvaimo"";24016826:
ylitöiksi ja ei ole pystynyt ilmoittamaan mistään...
Sillä on kommunikointiväline ihan viran puolesta. Jos se ei osaa vielä käyttää sitä niin kysy sen pomolta josko miehesi voisi laittaa "näin käytän kännykkää"- kurssille
 
poliisinvaimo""
Kyllä niin on kännykkä viran puolesta! :) Mutta se ei auta sellaisessa tilanteessa jos on kiinniotto meneillään tai jokin muu vastaava. Eipäs ala mies kaivelemaan kännykkää taskusta, että pirautanpa vaimolle. Onneksi tälläisia tilanteita on hyvin harvassa! :)
 
poliisinvaimo""
Elämä ei ole erikoisempaa, ainoa on ilkeät ihmiset ilkeine kommenteineen " saat takuula turpaas kotona" tai muuta yhtä typerää :) Arki on tietenkin pienten lasten kanssa suurimmaksi osaksi yksinään aika raskasta, mies tekee pitkää päivää mutta jonkun se leipä on pöytään tuotava. :) Kuten aijemmin jo sanoin joskus pelkään kun ei pysty ilmoittamaan jos menee ylitöiksi, muuten olen päässyt ja pahimman ylitse :) Ei tämä suomi onneksi ole verrattavissa leffoihin :)
 
poliisinvaimo""
Onhan mieheni komea haalareissaan, mutten ihan halailemaan häntä lähtis niissä vetimissä. :) Ei ole nimittäin ihan puhtaimmasta päästä ne haalarit työpäivän jäljeen, onneksi ne pestään työpaikalla eikä kotona! :)

Ei katsota, mieheni on töissä. :)
 

Yhteistyössä