ollaan käyty lapsen,5v, kanssa luistelemassa eikä oikein suju....

  • Viestiketjun aloittaja äitieitiiämitätekisi
  • Ensimmäinen viesti
äitieitiiämitätekisi
...koko ajan kaatuilee tahallaan ,haluu että maila on mukana vaikka minust avielä ei tarviisi olla.kun ei ole tasapainoa tarpeeksi..siis: miten saisin lapsen innostumaan ja opettelemaan ?kiukkuaa vaan ettei osaa..haluaa aina kovasti lähteä luistelemaan kuitenkin. neuvoja kaipaisin .: ) onko muilla tämmöstä?
 
dfdf
Hyvähän se on oppia kaatumaan, jottei sitten ala pelätä kaatumista. Minä taas rohkaisin tyttöä pitämään välillä mailaa, kun ajattelin sen auttavan tasapainon tukemisessa. Yritä olla vain kannustava ja kehu kovasti. Kyllä se siitä pikkuhiljaa oppii.

Meillä 4 v tyttö on käynyt luistelemassa 5 kertaa ja joka kerta on tapahtunut pientä kehitystä. Pysyy jo hyvin pystyssä, vaikka ensimmäiset kerrat olivat vain kaatuilua. Liukuja ei vielä tule, vaan muistuttaa enemmän kävelyä.
 
f
Meillä oli sama juttu, tuntu, ettei opi millää ku ois jo valmiiksi pitänyt oppia. Maila jätettiin kotiin sitten, perustelin sen, että jos kovin kaatuu voi osua toista mailalla tai itselle käy hassussti! Pikkuhiljaa rupes oppiin ku huomas, että muut osaa ketä siellä kentällä oli. Nyt ekalla ja osaa jo kivasti luistella jopa sen mailan kanssa.
 
hei
me opeteltiin sellasen tuen kanssa, esim joku tuoli tai pieni kiekkomaali, mistä ottaa tukea ja alko sen avulla nopeesti luottaa ja luistelemaan. ei mennyt montaa kertaa kun osas jo ilman tukea mennä
 
rew
Todennäköisesti tykkää pitää mailaa mukana, kun on huomannut että siitä saa mukavasti tukea. Jos lapsi ei itse halua, niin väkisinkään ei kannata viedä luistelemaan. Ottakaa vaikka vähän taukoa. Tai jos lapsi haluaa jäälle, niin ette ota siitä mitään paineita. Moni koululainenkaan ei osaa vielä luistella! Vain harjoittelemalla oppii.
 

Yhteistyössä