ongelma hiustenvärjäyksen kanssa

  • Viestiketjun aloittaja "kyllästynyt"
  • Ensimmäinen viesti
"kyllästynyt"
tarvitsen neuvoja hiustenvärjäykseen! jos värjään mustaksi ne ovat parin viikon päästä ruskeat, jos värjään punaiseksi menee myös pari viikkoa niin ovat ruskeat (vaikka värjäytin kampaajalla ja sain punaisille hiuksille tarkoitettua shampoota sekä hoitoainetta) ja vaalennus ei millään onnistu ! ihan sama käynkö kampaajalla vaiko värjäänkö kotona niin väri ei pysy päässä eikä kampaaja suostu vetämään koko päätä värinpoistolla/vaaleaksi yhdellä kerralla ja pian alkaa rahat ja kärsivällisyys loppumaan :( eilen värjäsin mustasta vaaleanruskeaksi kuluneet hiukset L1++ blondaavalla hiusvärillä niin lopputulos oli juuresta kirkkaan valkoiset ja latvat jäivät ruskeiksi =( kehtasin sen verran liikkua ulkona että kävin hakemassa uuden samanlaisen värin, lykkäsin kaiken latvoihin mutta ei vaalennut säväystäkään ! :( luonnollinen värini on suht tummanruskea ja jos ei ole käynyt ilmi, en halua ruskeita hiuksia ! :D apua kaivataan!!
 
"Vieras"
Kampaajavärit on hellävaraisempia, joten ei ne kovin kauaa pysykään. Kesällähän tietty mikään väri ei pysy kun hiukset palaa auringossa.
Mitä jos koittaisit jollain kevysävyllä mitkä n halvempia ja värjäisit sitte useammin.
 
"vieras"
Kuulostaa siltä että sun hiukset on totaalisen loppuun kuluneet, niissä ei väri enään pysy. Suosittelen pätkäisemään esim. olkapäille ja kasvattamaan ensin oman tukan takaisin, jonka varmasti saat vaalennettua kampaajalla kunnolla. Tiedän, rasittava toimenpide mutta erittäin kannattava. Ennenkuin alat kasvattamaan niin yritä saada tukka mahd. lähelle omaa väriä, niin juurikasvu ei näy niin hyvin. Hiusten värjäyksessä pohja on kaiken a ja o. Hampusta ei hyvää saa.
 
Miksi blondaat? Mikset käytä värinpoistoa silloin, kun tarkoituksesi on väri poistaa, jotta saat toisen tilalle?

Mulla oli ihan tummanruskeat hiukset pari viikkoa sitten. Nyt ne on aivan blondit. Laitoin 3 tai 4 (en enää muista) värinpoistoa, taittavaa väriä ja vielä lopuksi raidat.
 
Yksi perussääntö on: väri ei vaalenna väriä. Jos sun blondaus on tehty jauhe+kehite, se on raita-aine eli värinpoisto. Hiuksessa täytyy olla jotain, johon väri tarttuu. Jos hiukset on huokoiset monien käsittelyjen jälkeen, KAIKKI värit vuotavat pois pesujen yhteydessä.
 
"kyllästynyt"
Hiuslaatuni on erinomainen, kaikki kampaajat ja tuntemani ihmiset kehuvat sitä.
En ole värjännyt hiuksiani kuin kerran tummanruskealla, kerran punaisella ja kerran mustalla.
Ja nyt tällä kertaa kun yritän vaalentaa, kyllä, käytän _värinpoistoa_ mutta se ei tehoa.
Vedin 4 vuotta sitten hiukseni “lesbohiuksiksi“ eli aivan lyhyiksi. Sitä ennen en ollut koskaan värjännyt hiusiani ja hiuksien pituus oli n. puoleen selkään. Kun “lesbohiukset“ olivat kasvaneet yli hartioiden niin värjäsin ensimmäistä kertaa tummanruskealla. Olen siis 4 vuoden aikana värjännyt hiukseni 4 kertaa eli ei pitäisi olla liiasta värjäyksestä ainakaan kyse.
Pian kyllä alkaa menemään hermot ja leikkaan kaljuksi ja alan käyttämään peruukkia...
 

Yhteistyössä