Onko 7-12vuotiaasi vailla harrastusta? Klikkaa tästä :)

Moikka, Olen cheerleadingvalmentaja Helsinki Athletics Cheerleaderseistä, eli HAC:ista. Seuramme mini-joukkueet ottavat nyt uusia jäseniä joukkueisiinsa.

Cheerleading on turvallinen ja urheilullinen laji, jossa yhdistyvät joukkuehenki sekä yksilötaidot. Cheerleadingissä harjoitellaan eri osa-alueita esimerkiksi akrobatiaa, hyppyjä, stuntteja, tanssia. Cheerleading on monipuolinen laji ja sopii kaikenikäisille,tytöille sekä pojille. HAC hakee nyt siis 7-12vuotiaita uusia harrastajia minijoukkueisiimme. Harjoitukset ovat Helsingissä keskeisillä paikoilla, mm. Helsingin kisahallilla jonne ovat hyvät yhteydet.

Ota lisää selvää HAC.fi > HAC INFO
tai sitten JOUKKUEET > Effect/ Energy

Effect on aloittelijajoukkue, joka ottaa uusia jäseniä aina helmikuuhun asti, harjoitukset alkavat tammikuussa 2012. Effect treenaa 2krt viikossa.

Energy on minijoukkue joka on hieman edistyneempi, ja ottaa vanhoja cheerharrastajia, tai voimistelun/tanssin parissa harrastaneita, myös Energy aloittaa tammikuussa harjoitukset. Energy treenaa 3krt viikossa.

Kaikilla valmentajilla on kokemusta lajista, sekä HAC toimii Suomen Cheerleadingliiton antamien ohjeiden mukaisesti. (scl.fi)

Tule mukaan kokeilemaan hauskaa joukkuelajia :)

Joukkueiden sivuilta löytyvät yhteystiedot joiden avulla voit ottaa yhteyttä haluamaasi joukkueeseen :)


Terveisin HAC minivalmentajat
 
J täältä näet paikkakuntanne lähimmän seuran!
Harrastus sopii hyvin pojille, eikä ole oikeastaan niin tyttömäistä kuin kaikki luulevat :) cheerleadingissä kehittyy lihakset koska tehdään paljon pyramideja (pojat ovat yleensä nostajia) sekä pojat loistavat yleensä akrobatiassa koska heillä on enemmän ponnistusvoimaa kuin tytöillä :) kärrynpyörästä kehitytään volttiasteikollekkin jopa! kannattaa ehdottomasti käydä kokeilemassa jos mahdollisuus :)
 

Yhteistyössä