Onko HK:n Sinisen reseptiä muutettu?

  • Viestiketjun aloittaja "Eloise"
  • Ensimmäinen viesti
"Eloise"
Meillä sattuu nyt olemaan tuota Sinistä ja Atrian Punaista ja voin tehdä makutestiä. Arvaatteko, kumpi on parempaa kylmänä? Mun lapsuuden mummolaherkku oli tuo Sininen viipaleina ranskanleivän päällä. Mutta nyt ei maistu nyt Sininen miltään. Mitä muut mieltä näistä kahdesta?
 
"vieras"
On sitä muutettu. Meillä kaupassa oli myynnissä sitä HK:n sinistä kahdessa erilaisessa pakkauksessa ja kyllä se uudemmassa paketissa oleva oli niin pahaa että sitä en enää osta koskaan. Vanhassa pakkauksessaan oleva maistuu sentään vielä entiselle.
 
Professional Griefer
Me ostettiin jokuaika sitten tarjouksesta tuota sinistä ja se oli ihan jauhoista ja mössähtävää. Muistin IHAN erilaiseksi, mitä joskus kotona asuessa siiitä uunimakkaraa väsäs.
 
"vieras"
On se maku muuttunut, jostain luin että siihen on lisätty jotain aromivahvennetta. YÖK!!! Ennen tykkäsin, nyt ei pysty syömään. Esim. vanhanajan lenkki tai uunilenkki kiilaa kirkkaasti edelle.
 
"jkl"
HK:n sinisellä, makkaralla ja lihapitoisuudella ei ole koskaan ollut mitään tekemistä keskenään.
Jokainen sen hiukankin kunnollista lihaa syönyt ymmärtää mutta täältä niitä tuskin löytyy..
 
On se pitoisuus vaikka ois 0,1% =)

[QUOTE="jkl";27791916]HK:n sinisellä, makkaralla ja lihapitoisuudella ei ole koskaan ollut mitään tekemistä keskenään.
Jokainen sen hiukankin kunnollista lihaa syönyt ymmärtää mutta täältä niitä tuskin löytyy..[/QUOTE]
 
vierailija
Todellakin jauhoksi on muuttunut legendaarinen HK:n Sininen,ei maistu kuin muovikuoreen pakatulle jauholle,ennen paketissa oli teksti lihaa säästämättä laadusta tinkimättä,nykyisellään laadusta tinkimättä,hm...,liha muuttui jauhoksi,näin se maailma muuttu,nykyään nuo kaksi suurinta tuottajaa syöttää meille jauhoja ja muuta täyteaineita saadakseen tuotteen kasaan ja kääriäkseen mahdollisimman suuret voitot ja osingot omistajilleen.

Onneksi noiden pienten tuottajien määrä on kasvanut ja kasvaa edelleen,joten sitä kautta myös lihaisien tuotteiden saatavuus on kasvanut markettienkin hyllyillä,ovat lihaisia ja tuovat mieleen entisajan lihaisilta maistuvat makkarat. :)
 
Buumanni
Sinistä nyt ei kannata harkitakkaan. Ei ole enää kuin Fasun sininen joka suomalaisuutta kannattaa. HK on auttamattomasti out, Tee makutesti Snelmannien kanssa myös. Sieltä löytyy.
 

Yhteistyössä